Προσοχή! Σούπερ μάρκετ προειδοποιεί για παραπλανητικά SMS που κληρώνουν κουπόνια και δωροεπιταγές

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προσοχή! Σούπερ μάρκετ προειδοποιεί για παραπλανητικά SMS που κληρώνουν κουπόνια και δωροεπιταγές

Η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος προειδοποιεί τους καταναλωτές της για τους διαγωνισμούς στα social media και με την αποστολή SMS ή/και e-mail με έπαθλα κουπόνια και δωροεπιταγές της εταιρίας, ενώ δεν διενεργούνται από την ίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Το τελευταίο διάστημα έχει διαπιστωθεί η διοργάνωση προωθητικών ενεργειών / διαγωνισμών είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε με την αποστολή SMS ή/και e-mail) με έπαθλο, μεταξύ άλλων κουπονιών ή δωροεπιταγών αγορών της εταιρείας μας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι προωθητικές αυτές ενέργειες και διαγωνισμοί δεν διενεργούνται από την εταιρεία μας. Τα έπαθλα που προβάλλονται αποσκοπούν στο να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αφορά διαγωνισμό της εταιρείας μας.

Η εταιρεία μας δεν μπορεί να γνωρίζει αν διατίθενται τελικά στους νικητές αυτά τα έπαθλα και από πού μπορεί να τα έχουν προμηθευτεί οι εκάστοτε διοργανωτές. Από την άλλη όμως η εταιρεία μας με έντονο το στοιχείο ευθύνης τόσο για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων της επί των σημάτων, που χρησιμοποιούνται χωρίς τη συναίνεσή της, όσο και για την προστασία των πελατών/ καταναλωτών έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Επιπλέον θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή όταν σας προσκαλούν να λάβετε μέρος σε τέτοιου είδους προωθητικές ενέργειες. Θα πρέπει να διαβάζετε αναλυτικά τους όρους πριν τους αποδεχθείτε και ειδικά τους όρους χρεώσεων χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Οι διαγωνισμοί της εταιρείας τρέχουν μέσω των λογαριασμών της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής, καθώς επίσης και την επίσημη ιστοσελίδα της.

Πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!