Ποινική δίωξη κατά 5ου ηθοποιού για βιασμούς κατά συρροή

Ποινική δίωξη κατά 5ου ηθοποιού για βιασμούς κατά συρροή

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη κατά 5ου ηθοποιού για βιασμούς κατά συρροή

 

Μία ακόμα δικογραφία με ελεγχόμενο πρόσωπο έναν ηθοποιό, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε σήριαλ και διαφημιστικά σποτ και έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό κατέληξε στην άσκηση ποινικής δίωξης από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών.

Ο ηθοποιός, βαρύνεται πλέον με την κακουργηματική κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και μη, τετελεσμένου και σε απόπειρα και αφορά σε τέσσερις καταγγελίες γυναικών, εκ των οποίων οι δύο είναι αδελφές. Σύμφωνα με πληροφορίες επιβαρυντικό στοιχείο αποτέλεσε η διαχρονική δράση του κατηγορουμένου, η οποία φέρεται να ξεκινά 2008 και να εκτείνεται έως το 2015, αλλά και η πληθώρα των καταγγελιών σε βάρος. Εκτός μάλιστα από τις περιπτώσεις για τις οποίες ασκήθηκε η δίωξη, υπάρχουν και μαρτυρικές καταθέσεις και άλλων γυναικών (4-5) που έχουν τον έχουν καταγγείλει για κακοποιητική δράση.

Παρά ταύτα με εισαγγελική διάταξη, αρχειοθετούνται και τέσσερις επί μέρους πράξεις, που έχουν επίσης καταγγελθεί από τα θύματα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ο ηθοποιός αρνήθηκε, με τις έγγραφες εξηγήσεις του, όσα του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι οι καταγγέλλουσες τον είχαν ερωτευτεί. Ακολούθησε όμως και νέος συμπληρωματικός κύκλος καταθέσεων των θυμάτων που επέμειναν πως ό,τι έγινε ήταν με τη βία και χωρίς τη συναίνεση τους.

Tρεις μηνύσεις σε βάρος του ηθοποιού
Σε βάρος του γνωστού ηθοποιού έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις από τέσσερα συνολικά θύματα τα οποία ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, εκ των οποίων δυο ήταν ανήλικες τον χρόνο που φέρονται να τελέστηκαν οι πράξεις.

Η πρώτη μήνυση κατατέθηκε το καλοκαίρι του 2021 από μια πολύ γνωστή ηθοποιό η οποία κάνει καριέρα στο εξωτερικό και την αδελφή της. Σε αυτή οι δυο γυναίκες υποστηρίζουν ότι το διάστημα 2008-2014 έπεσαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον κατηγορούμενο , με την αδερφή της ηθοποιού να ισχυρίζεται ότι εξαιτίας των όσων φέρεται να βίωνε τον χειμώνα του 2012 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει προσπαθώντας να βουτήξει στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της!

Ακολούθησαν δυο ακόμη μηνύσεις από άλλες γυναίκες για την πράξη του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και του τετελεσμένου βιασμού.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή ο οποίος αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο ηθοποιό.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.