Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού ο Δημήτρης Λιγνάδης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού ο Δημήτρης Λιγνάδης
ÐñïöõëáêéóôÝïò êñßèçêå ï óêçíïèÝôçò êáé çèïðïéüò ÄçìÞôñçò ËéãíÜäçò ìåôÜ áðü ôçí ìáñáèþíéá áðïëïãßá ôïõ óÞìåñá óôïí áíáêñéôÞ.ÌåôÜ áðü óýóêåøç åéóáããåëÝá-áíáêñéôÞ,ôá îçìåñþìáôá áðïöáóßóôçêå ç ðñïöõëÜêéóç ôïõ, ÐáñáóêåõÞ 26 Öåâñïõáñßïõ 2021 (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού ο Δημήτρης Λιγνάδης

 

Σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Λιγνάδης θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που θα τον δικάσουν για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αφορούν βιασμό ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να μεταχθεί νωρίς το πρωί από τις φυλακές για να παρασταθεί στη δίκη, εφόσον αυτή ξεκινήσει.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας δήλωσε δημόσια πως σκοπεύει να ζητήσει διακοπή ή και αναβολή της δίκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που έχει. Το αίτημα, που εφόσον διατυπωθεί, παραμένει ζητούμενο αν θα ικανοποιηθεί από το δικαστήριο, προκάλεσε σφοδρή αντίδραση από την πλευρά των θυμάτων της υπόθεσης.

Ο εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής Γιάννης Βλάχος ήδη σε δηλώσεις του έκανε λόγο για προσπάθεια από την πλευρά του ηθοποιού, να πλήξει οικονομικά κάποιους από τους καταγγέλλοντες, αναφερόμενος σε συγκεκριμένο εντολέα του, ο οποίος έχει ταξιδέψει ήδη στην Ελλάδα από την χώρα που κατοικεί.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!