Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δικαίωση συνταξιούχου: Τον απάτησε 41χρονη που παντρεύτηκε και το δικαστήριο του επέστρεψε την περιουσία του

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Δικαιώθηκε από τον Άρειο Πάγο ένας συνταξιούχος που είχε γράψει τα πάντα στην 41χρονη σύζυγό του…

Ο εν λόγω συνταξιούχος παντρεύτηκε 41χρονη αλλοδαπή με δύο παιδιά και κάποια στιγμή ο ίδιος έγραψε στο όνομά της κάποια από τα ακίνητά του.

Όμως όταν αρνήθηκε να της δώσει κι άλλα, αυτή τον εγκατέλειψε και σύναψε σχέση με Ελληνογερμανό.

Ο Άρειος Πάγος διέγνωσε «βαριά αχαριστία» και την υποχρέωσε να επιστρέψει όλη την ακίνητη περιουσία που της είχε δωρίσει όταν ήταν παντρεμένοι.

Ο Έλληνας που κατάγεται από το Ιόνιο σε ηλικία 67 ετών συνταξιοδοτήθηκε από τη Γερμανία όπου είχε πάει μετανάστης και επέστρεψε στην Ελλάδα. Εκμεταλλευόταν επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας προσέλαβε 41χρονη οικιακή βοηθό από την Αλβανία. Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη με δυο παιδιά. Μεταξύ τους σύντομα αναπτύχθηκε ειδύλλιο το οποίο τον Μάιο του 2001 κατέληξε σε γάμο.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, μετά το γάμο ο 69χρονος πια, παραχώρησε με συμβόλαιο στη 41χρονη ένα σπίτι 231τ.μ. επί οικοπέδου 462τ.μ. ενώ ο ίδιος κράτησε εφ όρου ζωής την επικαρπία.

Στο συμβόλαιο υπήρχε όρος ότι η δωρεά δεν μπορεί να ανακληθεί εκτός από τις περιπτώσεις της εγκατάλειψης συζυγικής στέγης, παράλειψης φροντίδας και περιποίησης του υπερήλικου συζύγου απαιτήσεις για παραχώρηση με δωρεά και άλλου περιουσιακού στοιχείου σε περίπτωση διαζυγίου από υπαιτιότητα της συζύγου ή αν ο δωρεοδόχος φανεί βαριά αχάριστος απέναντι στον δωρητή ή στο σύζυγο.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida