ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ»

Eordaialive Team
4λ ανάγνωσης
ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ
ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ»
Ο Κώτσιος Αθανάσιος, επικεφαλής του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΟΤΟΕ νομού Λάρισας και Υποψήφιος με την παράταξη ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ “, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γιάννης Πούπκος με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα EORDAIALIVE,  ενημερώνει τους Τραπεζοϋπαλλήλους για τα εξής:
ΑΛΛΑΓΗ ή ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ;
 
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ 
Είμαστε λίγο πριν από την 5η ημέρα των εκλογών και ακόμη δεν ξέρουμε ποιος είναι ο υποψήφιος – επικεφαλής της ΔΗΣΥΕ.
Ο συνάδελφος Μότσιος είναι επικεφαλής στις εκλογές του ΣΥΕΤΕ χωρίς να είναι υποψήφιος στο Δ.Σ. του ΣΥΕΤΕ…Ούτε οι ίδιοι υποψήφιοι της ΔΗΣΥΕ δεν γνωρίζουν ποιος θα είναι ο επικεφαλής της παράταξής τους. Όταν τους ρωτούν οι συνάδελφοι στους χώρους που επισκέπτονται, απαντούν θα δούμε και κάνουν μεταβολή!
Ανασφάλεια και Αβεβαιότητα προκαλεί στους Τραπεζοϋπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας, το γεγονός ότι στις επερχόμενες εκλογές του ΣΥΕΤΕ , η παράταξη της ΔΗ.ΣΥ.Ε κατεβαίνει δίχως Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου, δημιουργώντας έντονες ανησυχίες στους Τραπεζοϋπαλλήλους διότι η παράταξη της ΔΗ.ΣΥ.Ε, ζητά την ψήφο τους στις εκλογές, ενώ ούτε οι ίδιοι οι Υποψήφιοι της δεν γνωρίζουν ποιός Συνδικαλιστής θα είναι αυτός που θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να διαπραγματευτεί το εργασιακό τους μέλλον με την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.
Είναι πρωτοφανές και δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ σε εκλογές στον ΣΥΕΤΕ μία παράταξη, όπως το κάνει η ΔΗ.ΣΥ.Ε να ζητά να της δώσουν με την ψήφο τους την πλειοψηφία και συνεπώς και την Προεδρία του ΣΥΕΤΕ οι συνάδελφοι, όταν οι ίδιοι οι Υποψήφιοι της ΔΗ.ΣΥ.Ε δεν θα μπορούν να απαντήσουν στην εύλογη ερώτηση των συναδέλφων, Εάν ψηφίσω την παράταξη σου και πάρει την πλειοψηφία,  “ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ;;; ” αφού ο επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ.Ε δεσμευέται ότι θα αποχωρήσει από τον ΣΥΕΤΕ αμέσως μετά τις εκλογές.
Για να ξαναγίνει ο ΣΥΕΤΕ ΙΣΧΥΡΟΣ θα πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των Συναδέλφων και να ξαναβρεί την Αγωνιστικότητα του και την Διεκδικητική του Ισχύ !
Θα δώσετε λευκή επιταγή; Θα ψηφίσετε χωρίς να ξέρετε ποιόν επιλέγετε;
Στη δε ΔΑΚΕ η απάντηση στο ίδιο ερώτημα είναι χρόνια γνωστή. Επιστροφή στο παρελθόν.
Τα προβλήματα των Τραπεζοϋπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας χρειάζονται ξεκάθαρες απαντήσεις και ξεκάθαρες λύσεις. Ο ΣΥΕΤΕ χρειάζεται πρόσωπα με γνώση και επάρκεια, με σοβαρότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.
Βάζουμε STOP στην κατάσταση στασιμότητας και απραξίας.
Δίνουμε αξία στην εκπροσώπηση των εργαζομένων, δίνουμε αξία στον συνάδελφο της Εθνικής. Ενισχύουμε τη συμμετοχή και την εκπροσώπηση στη λήψη των αποφάσεων.
Για έναν σύγχρονο, δυνατό και ανανεωμένο Σύλλογο.
Για ένα φρέσκο ξεκίνημα στον ΣΥΕΤΕ.
Ούτε ΔΗΣΥΕ, ούτε ΔΑΚΕ. Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΑΣ
Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
Διασφαλίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μας
Ψηφίζουμε όλοι ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!