«Αφήστε με να ζήσω»: Καθιερώνεται ημέρα κατά των αμβλώσεων -Η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης «Αφήστε με να ζήσω»: Καθιερώνεται ημέρα κατά των αμβλώσεων -Η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου

Δεκτό έγινε από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος το αίτημα του κινήματος κατά των αμβλώσεων «Αφήστε με να ζήσω» για καθιέρωση ημέρας «Αγέννητου παιδιού».

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κίνημα κατά των αμβλώσεων, με την έγκριση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος καθιερώνεται ως ημέρα «Αγέννητου παιδιού» κάθε πρώτη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα.

Το κίνημα κατά των αμβλώσεων «Αφήστε με να ζήσω» εκφράζει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του για την απόφαση της Ιεράς Συνόδου και ευχαριστεί θερμά «τους Αγίους Αρχιερείς που την απαρτίζουν και ιδιαιτέρως τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο για την ιστορική αυτή απόφαση».

Η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου
Η σχετική εγκύκλιος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος εκδόθηκε στις 9 Ιουλίου του 2019 και κοινοποιήθηκε σε όλες τις Μητροπόλεις της χώρας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης «Αφήστε με να ζήσω»: Καθιερώνεται ημέρα κατά των αμβλώσεων -Η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου
Πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!