Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ : Αναβολή φεστιβάλ Πολιτισμού, Πτολεμαΐδα – Η πόλη γιορτάΖΕΙ

Πτολεμαΐδα: Φεστιβάλ από το σπίτι

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ αποφάσισε την αναβολή του 4ου Φεστιβάλ Πολιτισμού, Πτολεμαΐδα – Η πόλη γιορτάΖΕΙ, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 27 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου 2020.

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ και όσοι τους τελευταίους μήνες δουλεύουν για το φεστιβάλ, ύστερα από τις ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για αύξηση σε παγκόσμιο επίπεδο του βαθμού επικινδυνότητας σε πολύ υψηλό, για την μετάδοση και τις επιπτώσεις της νόσου COVID-19, με αίσθημα κοινωνικής και συλλογικής ευθύνης αποφάσισε την αναβολή του Φεστιβάλ.

Προτεραιότητα αυτή την στιγμή έχει η υγεία των προσκεκλημένων μας, των πολιτών, καθώς και όλων των εθελοντών που απασχολούνται για το Φεστιβάλ.

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και εξετάζει το ενδεχόμενο το Φεστιβάλ να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αφιλοκερδώς δούλεψαν τους τελευταίους μήνες, τους επαγγελματίες της πόλης για την άψογη συνεργασία και την κατανόηση που έδειξαν στην απόφασή μας, καθώς επίσης και τους καλλιτέχνες  οι οποίοι πλήττονται από την γενική κατάσταση και επέδειξαν επαγγελματισμό και διάθεση να επανέρθουν με την πρώτη ευκαιρία.

Το Φεστιβάλ Πολιτισμού, Πτολεμαΐδα – Η πόλη γιορτάΖΕΙ,  σκοπό έχει η πόλη να ΖΕΙ μέσα από τις τέχνες και τον πολιτισμό. Όταν οι συνθήκες μας το επιτρέψουν, θα είμαστε εδώ να ΖΗΣΟΥΜΕ μέσα από την γιορτή αυτή.

 

Για το Δ.Σ. της ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida