ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ 200 ΧΟΡΩΔΩΝ ΚΑΙ 11ΜΕΛΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ!  

1λ ανάγνωσης

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής “Βελβεντινές Φωνές” θα ταξιδεύσει αυτό το Σάββατο το μουσικόφιλο κοινό με το μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο “Κι αν θα διψάσεις για νερό”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στις 8.30΄ το βράδυ στο υπαίθριο θεατράκι του Αθλητικού Κέντρου Βελβεντού.

Πρόκειται για μια σύμπραξη τεσσάρων χορωδιών που παρουσιάζουν ταυτόχρονα το αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο. Οι 200 χορωδοί από τις χορωδίες: Σύλλογος Φίλων Μουσικής “Βελβεντινές Φωνές”, Σύλλογος “Μακεδνοί” Κοζάνης, Σύλλογος “Αριστοτέλης” Φλώρινας και Σύλλογος Φίλων του Ωδείου “Αριστοτέλης” Νάουσας υπόσχονται να “ξεδιψάσουν” το φιλόμουσο κοινό της ευρύτερης περιοχής του Βελβεντού με τραγούδια μοναδικά και αξέχαστα του  μεγάλου μας δημιουργού.

 

Επιμέλεια κειμένων: Άρτεμις Γκέτσου , Κωστής Ζαφείρκος.

Αφήγηση: Διάνα Σαμαρά.

Δραματοποίηση-τραγούδι: Δημήτρης Ερατεινός.

Ενορχήστρωση: Σταύρος Θεοχαρόπουλος.

Μουσική διδασκαλία-Διεύθυνση χορωδιών:

Σταύρος Θεοχαρόπουλος, Αλεξάνδρα Παπά.

 

 

 

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei-05-2026-myhomeonline
Ευκαιρία Καριέρας από την TOTTIS PACK A.E. – Προσλαμβάνει Προϊστάμενο Λογιστηρίου
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis