Το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετείχε στην «Ημέρα Εθελοντισμού – Συγκέντρωσε τρόφιμα για τον Σύλλογο “Καλός Σαμαρείτης”.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετείχε στην «Ημέρα Εθελοντισμού - Συγκέντρωσε τρόφιμα για τον Σύλλογο "Καλός Σαμαρείτης".

«ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ» ΑΒ – ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2016

6ος Χρόνος

ομαδικής και συλλογικής προσφοράς σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα

 

 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επιστρέφει και φέτος με την «Ημέρα Εθελοντισμού». Τα τελευταία 6 χρόνια η εταιρεία στηρίζει σταθερά τον «Εθελοντισμό» με στόχο να ενισχύσει ταυτόχρονα το ομαδικό πνεύμα αλλά και την προσφορά μέσα από τη συλλογική προσπάθεια.

 

Την Κυριακή 29 Μαΐου, με βασικό μήνυμα «Είμαστε Όλοι Εθελοντές», στην Πτολεμαΐδα, το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος  συμμετείχε στην «Ημέρα Εθελοντισμού». Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του καταστήματος συμμετείχαν με την συγκέντρωση τροφίμων στην ενίσχυση του Συλλόγου “Καλός Σαμαρείτης”.

 

 

Η «Ημέρα Εθελοντισμού» είναι μία ενέργεια την οποία έχουν πιστέψει, αγαπήσει και φέρνουν εις πέρας οι 12.700 άνθρωποι της ΑΒ με την υποστήριξη φίλων, συγγενών, συνεργατών, προμηθευτών αλλά και πελατών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι εργαζόμενοι της εταιρείας μέσα από τη συμμετοχή τους, θα ανακαλύψουν τη χαρά της προσφοράς με δράσεις για τοπικούς φορείς ή ΜΚΟ της προτίμησής τους. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύουν την εμπλοκή τους στην όλη διαδικασία, προσφέροντας παράλληλα τη στήριξη σε φορείς που αναπτύσσονται σε τοπικό επίπεδο.

 

Επιπλέον, οι 6 δράσεις  που θα ξεχωρίσουν, θα βραβευθούν με 15.000€, το οποίο θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών των συγκεκριμένων φορέων/ οργανισμών.

 

Με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες του «Εθελοντισμού» η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά σε αυτή την κατεύθυνση προσφέροντας με όλους εσάς ό,τι καλύτερο για όλους!

 

 

«Είμαστε Όλοι Εθελοντές» την Κυριακή 29 Μαΐου για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να χαρίσουμε περισσότερα χαμόγελα σε όλη την Ελλάδα!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...