Η Θεατρική Ομάδα Μεσοβούνου και η Θεατρική Ομάδα ΕΠΕΚΕΙΝΑ ενημερώνουν ότι μέρος των εσόδων από τις παραστάσεις του έργου «Το εξ’ το βουδ’ Χαράλαμπε» που παρουσιάζεται στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας θα δοθεί για τον 25χρονο Δημήτρη Περτσινίδη από την Κοζάνη, ο οποίος διαγνώστηκε με σπάνια και ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου (οστεοσάρκωμα) και πρέπει να μεταβεί άμεσα στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για εξειδικευμένη θεραπεία.
Πτολεμαΐδα : Το θέατρο γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά για τον 25χρονο Δημήτρη: Μέρος των εσόδων από την παράσταση «Το εξ’ το βουδ’ Χαράλαμπε» για τον αγώνα του
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ο Λάζαρος Λαζαρίδης είναι δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του EordaiaLive.com. Με πολυετή εμπειρία στο τοπικό ρεπορτάζ, καλύπτει την επικαιρότητα, τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα στην Πτολεμαΐδα, την Εορδαία και ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.














