Πτολεμαΐδα: Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος (βίντεο-εικόνες)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος (βίντεο-εικόνες)

Πτολεμαΐδα: Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος (βίντεο-εικόνες)

Με τη δέουσα θρησκευτική ευλάβεια και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε σήμερα Κυριακή 12/6  η εορτή του Αγίου Πνεύματος.

Στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό ναό Αγίας Τριάδας, προέστη των λατρευτικών εκδηλώσεων ο Σεβ. Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας κ.Θεόκλητος  πλαισιωμένος από  ιερείς της ευρύτερης περιοχής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Το παρόν έδωσαν ο Υφυπουργός Μεταφορών κ Μιχάλης Παπαδόπουλος , οι βουλευτές Ν. Κοζάνης της Ν.Δ. κ. Παρασκευή Βρυζίδου και Στάθης Κωνσταντινίδης, ο  Αντιπεριφερειάρχης  Γρηγόρης Τσιούμαρης εκπρόσωποι του Δήμου Εορδαίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος.

Αύριο  Δευτέρα, στις 7.30 το πρωί, θα τελεστεί η Πανηγυρική  Αρχιερατική Θεία λειτουργία.

 

Λ.Λ.

 

Δείτε τα βίντεο και εικόνες του eordaialive.com..

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος (βίντεο-εικόνες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος (βίντεο-εικόνες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος (βίντεο-εικόνες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος (βίντεο-εικόνες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος (βίντεο-εικόνες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος (βίντεο-εικόνες)

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...