Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Πτολεμαΐδα :Παιδικό και εφηβικό (νεανικό ) φεστιβάλ από το Βόρειο Πεδίο

Πτολεμαΐδα :Παιδικό και εφηβικό (νεανικό ) φεστιβάλ από το Βόρειο Πεδίο
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ– ΠΑΡΚΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ – 5.00μ.μ.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βόρειο Πεδίο  οργανώνει ένα παιδικό και εφηβικό φεστιβάλ στην πόλη μας με προσανατολισμό την τέχνη και τη δημιουργικότητα, ως απάντηση στην νεανική βία και την ψηφιακή πραγματικότητα και απομόνωση.

Στο πρώτο μέρος, από τις 5.00μ.μ έως τις 8.00μ.μ., θα υπάρχουν πολλά καλλιτεχνικά εργαστήρια (ζωγραφική, θέατρο, χορός, παραμύθι, κατασκευές, κουκλοθέατρο, μουσική, σκάκι κλπ) και τα παιδιά και οι έφηβοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτά. Τα εργαστήρια αυτά πλαισιώνουν καλλιτέχνες και εκπαιδευτικοί  από την πόλη μας. Θα υπάρχει πρόγραμμα και τα εργαστήρια θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στο δεύτερο μέρος, από τις 8.30 μέχρι τα μεσάνυχτα, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους μικρά τοπικά νεανικά μουσικά σχήματα και  θα πραγματοποιηθεί συναυλία.

Το Φεστιβάλ “επιχορειγείται” και είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

 

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Βαρβάκειο Ωδείο Πτολεμαΐδας

Σκακιστική Ακαδημία Πτολεμαΐδας «Κώστας Αλεξίου»

Εικαστικό Εργαστήρι Σχέδιου & Ζωγραφικής «Ζωγραφί-Ζω»

Αρκτούρος

Πολιτιστικός Σύλλογος “Το σπίτι του διεθνούς χορού”

Σύλλογος ΑΜΕΑ Περιφερειακής Ενότηας κοζάνης

Λέσχη Προσκόπων Πτολεμαΐδας

 

ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βόρειο Πεδίο διαπιστώνει κάθε χρόνο, μέσα από τις παραστάσεις του και τα εργαστήριά του, επιθυμία για λυτρωτική προσέγγιση των κοινωνικών και προσωπικών προβλημάτων μέσα από την τέχνη, την ανάγκη για προσωπική έκφραση, το δικαίωμα στην ποιοτική ψυχαγωγία και γενικότερα την αναγκαιότητα για επικοινωνία, συναισθηματική εμπλοκή και διασκέδαση.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα παιδιά και τους νέους της πόλης μας. Το αναγνωρίζουν και οι γονείς, αλλά το δηλώνουν και οι ίδιοι σε κάθε ευκαιρία.

Αυτήν ακριβώς την ευκαιρία θέλουμε να δώσουμε. Κι όχι μια φορά. Ελπίζουμε και ονειρευόμαστε να επαναληφθεί, να καθιερωθεί, να εμπλουτιστεί, να γίνει πολυήμερο, να συμμετέχουν περισσότεροι σύλλογοι και φορείς της πόλης και ο καθένας να βρει το  τόπο και τον τρόπο για να εκφραστεί.

Η όλη οργάνωση στηρίζεται σε πολυπληθή ομάδα εθελοντών μελών και φίλων του Βορείου Πεδίου. Έχει προβλεφθεί η ασφάλεια όλων των παιδιών και η σωστή διεξαγωγή όλου του φεστιβάλ.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα :Παιδικό και εφηβικό (νεανικό ) φεστιβάλ από το Βόρειο Πεδίο Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα :Παιδικό και εφηβικό (νεανικό ) φεστιβάλ από το Βόρειο Πεδίο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Η ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΤΙΝΑ ΖΙΩΓΟΥ

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
1
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...