Πτολεμαΐδα: H μεγάλη γιορτή των ΑμεΑ

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: H μεγάλη γιορτή των ΑμεΑ

Πτολεμαΐδα: H μεγάλη γιορτή των ΑμεΑ


Πυρετωδώς προετοιμάζεται ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που με ανυπομονησία περιμένουν τα παιδιά, προσφέροντας αγάπη και δώρα καρδιάς, σε πλήρη εναρμόνιση με το νόημα της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας.

Αρωγοί  το mini spot του τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, ο Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας με τη χορωδία και το χορευτικό του τμήμα, οι Εθελόντριες του Συλλόγου ΑΜΕΑ οι οποίες και κατασκεύασαν περίτεχνες χριστουγεννιάτικες κατασκευές που θα εκτεθούν στο χώρο της εκδήλωσης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του φορέα, ενώ, χορηγός της εκδήλωσης, καλύπτοντας όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, θα είναι και φέτος η οικογένεια του Σάββα  Μεντεκίδη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Πρόεδρος του  Συλλόγου Όλγα Ντέλλα απηύθυνε προσκλήση σε  όλους για  εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στο Ξενοδοχείο «Ιoannou resort» στην Πτολεμαΐδα. Η μεταφορά προς και από το Ξενοδοχείο είναι προσφορά του ΚΤΕΛ  Αστικών γραμμών Πτολεμαΐδας, με ώρα αναχώρησης από  τον χώρο της Λαϊκής Αγοράς  στις 16:30, και ώρα επιστροφής από το « Ioannou resort» στις 20:00

 

 

 

 

ertnews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!