Πτολεμαΐδα: Εκδήλωση- Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα: “Το θεατρικό παιχνίδι ως μέθοδος προσέγγισης και καταπολέμησης του stress”.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Εκδήλωση- Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα: "Το θεατρικό παιχνίδι ως μέθοδος προσέγγισης και καταπολέμησης του stress".
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Εκδήλωση- Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα: "Το θεατρικό παιχνίδι ως μέθοδος προσέγγισης και καταπολέμησης του stress".
Στα πλαίσια του διασχολικού προγράμματος Αγωγής Υγείας με τίτλο “Προαγωγή Υγείας & Ποιότητα Ζωής στο Σύγχρονο Σχολείο-Μέρος ΙΙ” θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή, σύντομης διάρκειας Εκδήλωση- Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα:

“Το θεατρικό παιχνίδι ως μέθοδος προσέγγισης και καταπολέμησης του stress”.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 26-4-2017 και ώρα 7:30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πτολεμαΐδας, είναι ανοιχτή στο κοινό της περιοχής και συνδιοργανώνεται από το 2ο Ε.Κ. Κοζάνης (Πτολεμαΐδας) και το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Πτολεμαΐδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στα πλαίσια αυτής της σύντομης δράσης η κ. Κόνιαρη Χριστίνα, πρώην διδάσκουσα σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Φλώρινας,θα μας “μυήσει” σε απλές και ιδιαίτερα ωφέλιμες τεχνικές απελευθέρωσης του stress από τον οργανισμό μας με τη χρήση της δραματοποίησης-δραματοθεραπείας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές αλλά και κάθε άμεσα ή έμμεσα ενδιαφερόμενο και εντάσσεται στα πλαίσια του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Υγείας (Ε.Δ.Α.Υ.) – Μαθαίνω για τη Ζωή Συνθέτοντας τις Ψηφίδες της Υγείας μου.

Ευελπιστούμε πως θα τύχουν ιδιαίτερης ωφέλειας οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν τόσο ως προς την αποτελεσματική διαχείριση του stress των ενδοσχολικών (προαγωγικών και απολυτήριων) όσο και των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Με εκτίμηση,

Η υπεύθυνη του προγράμματος
Παρασκευή Βαρδιάμπαση

Οι συντελεστές & συνδιοργανωτές:
Χαριζόπουλος Χαράλαμπος, Διευθυντής του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πτολεμαΐδας
Μάντζος Τρύφων, Διευθυντής 2ου Ε.Κ. Κοζάνης (Πτολεμαΐδας)
Καρρά Αθηνά, εκπαιδευτικός

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!