Πτολεμαΐδα: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 6 στελέχη του ΕΑΜ και του ΚΚΕ, που δολοφονήθηκαν στη θέση Κουρί Πτολεμαΐδας από τους συνεργάτες των Ναζί
Η Τ.Ε. Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ και το Παράρτημα Πτολεμαΐδας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης καιΔημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 6 στελέχη του ΕΑΜ και του ΚΚΕ, που δολοφονήθηκαν στη θέση Κουρί Πτολεμαΐδας από τους συνεργάτες των Ναζί στις 5-8-1943.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 11πμ στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης στο χώρο της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει