Οι 13 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Οι 13 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες)

Οι 13 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες)

 

Σε πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου η Κοπή πίτας των 13 Πολιτιστικών Συλλόγων της Πτολεμαΐδας στην καφετέρια Splendor.Τυχερός ήταν ο Μικρασιατικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας “Η Μικρά Ασία “. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2023 είναι χρονιά ορόσημο για τους 13 Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης μας, καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την δημιουργία αυτής της υπέροχης ομάδας από όλες τις καταβολές, δίνοντας χρώμα παράδοσης και Πολιτισμού, μέσα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν από κοινού στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Μαιρη Κεσκιλιδου

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι 13 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι 13 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι 13 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οι 13 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα! (φωτογραφίες)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!