Η μαγεία της Disney πλημμυρίζει το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων

2λ ανάγνωσης

Η μαγεία της Disney πλημμυρίζει το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων 

Τα φώτα στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων ανάβουν για έναν λόγο που μυρίζει νοσταλγία και παιδική ανεμελιά. Το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων προετοιμάζει μια βραδιά όπου οι εμβληματικές μελωδίες που μεγάλωσαν γενιές και γενιές αποκτούν ξανά σάρκα και οστά.

 

Το Σάββατο 18 Απριλίου, η αίθουσα εκδηλώσεων θα γεμίσει από τις φωνές των μαθητών της τάξης φωνητικής της Δέσποινας Γιαλούρη. Οι νεαροί καλλιτέχνες αφήνουν για λίγο την καθημερινότητά τους, φορούν τα κοστούμια των ηρώων που αγαπήσαμε και αναλαμβάνουν να μας μεταφέρουν στην καρδιά των πιο διάσημων ιστοριών της Disney. Είναι μια προσπάθεια που συνδυάζει τη μουσική αρτιότητα με τη θεατρική έκφραση, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που ξεφεύγει από τα όρια μιας τυπικής μαθητικής παράστασης.

 

Η προετοιμασία των παιδιών υπήρξε εντατική, με στόχο κάθε νότα και κάθε κίνηση να εκπέμπει τη λάμψη των κλασικών ταινιών. Η φαντασία κυριαρχεί σε κάθε γωνιά της σκηνής, ενώ οι ερμηνείες υπόσχονται να συγκινήσουν όσους διατηρούν ακόμα ζωντανή την επαφή με το παιδί μέσα τους.

 

Σημειώστε στο πρόγραμμά σας:

 

Ημερομηνία: Σάββατο 18 Απριλίου

 

Ώρα έναρξης: 20:00

 

Τοποθεσία: Αίθουσα Εκδηλώσεων Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους εκείνους που αναζητούν λίγη αληθινή μαγεία μέσα στην καρδιά της άνοιξης.

 

Η μουσική ξεκινά και οι θρύλοι της μεγάλης οθόνης περιμένουν να σας συναντήσουν από κοντά.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei_03-2026_myHomeMaxim
Ευχες Πασχα επιμελητηριο Κοζανης
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis