Δήμος Κοζάνης: Αυλαία για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με ξεχωριστά events! (βίντεο)

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Δήμος Κοζάνης: Αυλαία για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με ξεχωριστά events! (βίντεο)

Δήμος Κοζάνης: Αυλαία για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με ξεχωριστά events! (βίντεο)

 Μουσική, γυμναστική, ποδηλατοδρομία, ζωγραφική, προβολή ταινίας,  street art και πολύ χορό περιελάμβανε η τελετή λήξης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Κοζάνης.

Ο κύκλος των δράσεων ξεκίνησε με ποδηλατοδρομία από το ΚΕΘΕΑ – Πολυδύναμο Κέντρο & Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

και προβολή της  ταινίας COCO στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η κεντρική εκδήλωση της τελετής λήξης ξεκίνησε με την παρουσίαση προγραμμάτων γυμναστικής (functional, aerobic, pilates, tae bo) και εφηβικών τμημάτων μοντέρνου  χορού από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Δυτικής Μακεδονίας.

Η διασκέδαση συνεχίστηκε με χορό μαζί με τον youtuber Τόλη Τσιρούδη, ενώ η  «Συνωμοσία κρουστών» του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης διέσχισε τους δρόμους της πόλης, που είχαν πεζοδρομηθεί ειδικά για την ημέρα. Επίσης ο καλλιτέχνης Γιάννης Ζάμκος  ολοκλήρωσε το γκράφιτι της οδού Μακεδονομάχων και τα μέλη του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης δημιούργησαν προσωπογραφίες παιδιών.

Η τελετή έληξε με πάρτι και χορό με τους Djs RALF MAG & Nikos Pavlos.

Ο Δήμος Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την  συμμετοχή τους στην τελετή λήξης στα γυμναστήρια:  ALIVE , CORPUS  DIAPLASIS PLUS, FEET BACK, FITNESS PLUS, FIT ME  και SANDRA. Ευχαριστίες απευθύνονται επίσης προς τη Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ακόμη, ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη συνδιοργάνωση όλων των εκδηλώσεων εκφράζονται στο Cluster Βιοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και στον χορηγό  ΣΕΛΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες  απευθύνονται προς το Υπουργείο Μεταφορών, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε το σύνολο των εκδηλώσεων.

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!