Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη; (δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας)

497.600 ευρώ από την Π.Ε. Κοζάνης για τη Μελέτη μετεγκατάστασης του Ειρηνοδικείου Εορδαίας στα κτίρια της Βιβλιοθήκης και της αίθουσας διαλέξεων του οικισμού Πτολεμαΐδα V (εργατικές κατοικίες)
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη; (δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας)

 

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Από δικό μας λάθος δεν υπήρξε επιλογή του συνδυασμού Αριστερή συμπόρευση για την ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Στέφανο Πράσσο από την αρχή της ψηφοφορίας, και προστέθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες. Συνεπώς τα ποσοστά του συνδυασμού δεν ανταποκρίνονται στο δείγμα των αναγνωστών . 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη; (δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας)

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
5
+1
1
+1
3
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...