Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του eordaialive για την παραγωγικότητα των κυβερνώντων βουλευτών του Ν. Κοζάνης

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του eordaialive για την παραγωγικότητα των κυβερνώντων βουλευτών του Ν. Κοζάνης

Δημοσκόπηση: “Εμφανής η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος (της Ν.Δ.)”

Πολιτικός Ορίζοντας λοιπόν και Λαϊκή Ετυμηγορία

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η δημιουργική Δημοσιογραφική δράση του Eordaialive συνεχίζεται.

Δημοσιεύουμε σήμερα τα αποτελέσματα  της τρίτης κατά σειράν δημοσκοπήσεως, με κεντρικό θέμα “Έργα και Ημέραι” των βουλευτών  του κυβερνώντος κόμματος.

Η Δημοσκόπηση έχει πολιτικό χαρακτήρα Δημοψηφίσματος(ναι-όχι), αυτή είναι η αρχιτεκτονική της.

Δεν συμπεριλήφθη η κυρία Καλλιόπη Βέττα (η βουλευτής του Σύριζα), διότι οι τέσσερις βουλευταί επί της ουσίας είναι στην εκτελεστική εξουσία, “άρα υπόλογοι δια τα τεκταινόμενα”.

Ακόμη πρέπει να τονίσουμε μια ιδιαιτερότητα της υπαρχούσης δημοσκοπήσεως: «Οι βουλευταί κύριος  Ευστ. Κωνσταντινίδης και Γ. Αμανατίδης είναι νεοεισερχόμενοι στον πολιτικό στίβο και ως εκ τούτου δεν έχουν την αναγνωρισιμότητα “θετική ή αρνητική” του Κυρίου Μ. Παπαδόπουλου και της κυρίας Π. Βρυζίδου.

Η Νέα Δημοσκόπηση του Eordaialive ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, κάθε προσδοκία στον αριθμό των συμμετεχόντων.

Υπάρχει αποδοκιμασία προς το πρόσωπο των Βουλευτών, διακριτή, συντριπτική διασαφηνισμένη.

Κατά την γνώμη του Δημοσιογραφικού επιτελείου της εφημερίδος μας τον καθοριστικό ρόλο σ΄ αυτό παίζει η αδράνεια τους (εσκεμμένη ή όχι).

Ο αριθμός των Βουλευτών κάθε άλλο παρά αμελητέος είναι, είναι φορείς της Νομοθετικής και Εκτελεστικής εξουσίας που όμως ως θεατές, παρακολούθησαν την πλήρη καταστροφή της ΔΕΗ και συνακόλουθα την οικονομική καταστροφή του Νομού Κοζάνης μην τολμώντας να εκφράσουν την αντίθεση τους στον πρωθυπουργό κύριο Κων. Μητσοτάκη.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι θεοί κατακρημνίστηκαν από το βάθρο τους.

Ως δημοσιογράφοι αφουγκραζόμεθα την γνώμη του Λαού, το κοινό περί Δικαίου αίσθημα, αυτό καταγράφουμε και αυτό αποτυπώθηκε με την εν λόγο Δημοσκόπηση.

Ορατοποιείται πλέον η εικόνα πόσο επηρεάζει (η Δημοσιογραφική μας δραστηριότητα), θορυβεί ή ενθουσιάζει τις αποχρώσεις όλων των πολιτικών παρατάξεων.

Οι πολιτικές  μας αυτές παρεμβάσεις δίδουν μηνύματα προς άπασαν κατεύθυνσιν.

Μας παρακολουθούν άπαντες και αυτοί που θέλουν να ενημερωθούν με σωστό τρόπο και  αναλύσεις που πάντοτε φροντίζουμε να έχουν την προσήκουσα σοβαρότητα και το ιστορικό βάθος, μας παρακολουθούν αυτοί που αυτοορίζονται ιδεολογικά αντίθετοι και προσπαθούν να αντλήσουν επιχειρήματα για τους αντιπάλους τους και επίσης ένα κομμάτι ακραίων κύκλων το οποίο αναζητά πολιτικό ορίζοντα και πολιτική υπόσταση.

Καταλαβαίνει ο λαός και  η σιωπηλή πλειοψηφία κρίνει.

Μας παρακολουθεί λοιπόν ολόκληρη η κοινωνία.

Αυτή εστί η δύναμη του Eordaialive….

Υ.Γ.

Η δημοσκόπηση αποτυπώνει τον κατακρημνισμό από τον θρόνο των βουλευτών, δίδει το πολιτικό αποτύπωμα της παρούσης στιγμής με την ουρά των γεγονότων 15 μηνών που την ακολουθούν και επίσης δίδει τον πολιτικό ορίζοντα της κυβερνήσεως, η οποία έχει σπαταλήσει το ¼ του τάλαντου (πολιτικό χρόνο) που έλαβε από τον Ελληνικό Λαό..            Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του eordaialive για την παραγωγικότητα των κυβερνώντων βουλευτών του Ν. Κοζάνης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!