Η διαπραγμάτευση της νέας ΕΣΣΕ απασχόλησε ιδιαίτερα τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ποιος λόγος «υποχρεώνει» τη μεταβίβαση του ΔΕΔΔΗΕ; Γιατί πρέπει να γίνει ιδιωτικό μονοπώλιο ;

Η προετοιμασία της Ομοσπονδίας για τη διαπραγμάτευση της νέας ΕΣΣΕ απασχόλησε κατά το μεγαλύτερο μέρος τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Ειδικότερα, έγινε συζήτηση για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση των ομάδων εργασίας που θα επεξεργαστούν τις θέσεις της Ομοσπονδίας σε άμεση σχέση και συνεργασία με τα Σωματεία-Μέλη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν τοποθετήσεις για τα κύρια ζητήματα που θα απασχολήσουν τη διαβούλευση με τη διοίκηση της ΔΕΗ , (αναπροσαρμογή βασικού μισθού, μισθολογικά κλιμάκια) αλλά και θέματα όπως η τηλεργασία κα. Ακόμη, το προεδρείο του Δ.Σ. ενημέρωσε το σώμα για την ανανέωση (όπως προβλεπόταν) για έναν χρόνο της πρόσθετης ασφάλισης του προσωπικού στον Όμιλο ΔΕΗ ΑΕ προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για την προετοιμασία και την κατάρτιση της νέας σύμβασης .

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επιδίωξη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είναι η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και η υπογραφή των Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (ΕΣΣΕ) με τις εταιρίες του Ομίλου ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους (31/12/2020).  

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...