Πιστοποιήθηκε ο Όμιλος Αντισφαίρισης στην ΚΑΡΠΑ και χρήση Απινιδωτή

Πιστοποιήθηκε ο Όμιλος Αντισφαίρισης στην ΚΑΡΠΑ και χρήση Απινιδωτή
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας έδωσε μεγάλη σημασία και βαρύτητα στην ασφάλεια των αθλητών, των μελών και του προσωπικού του.

Μέσα από σεμινάρια  και εκπαιδεύσεις προσπάθησε να ¨θωρακίσει¨, με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο, την ασφάλεια στους χώρους του Ομίλου.

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Το τελευταίο εξάμηνο, μετά και την απόκτηση ενός τεχνολογικά σύγχρονου Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, η προσπάθεια αυτή έγινε περισσότερο εντατική και κορυφώθηκε πρόσφατα με την απόκτηση πιστοποιήσεων.

Παρακολουθώντας τον τελευταίο κύκλο σεμιναρίων Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης, Πνιγμονής, Θέσης Ασφαλείας και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, που υλοποίησε η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (E.R.C), ο Όμιλος βρίσκεται πλέον στην ευχάριστη θέση να έχει πιστοποιημένους προπονητές, βοηθούς και μέλη.

Όπως έχουμε ήδη κάνει γνωστό, σε δεύτερο χρόνο θα γίνουν ανάλογες διαδικασίες εκπαίδευσης και γονέων.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πιστοποιήθηκε ο Όμιλος Αντισφαίρισης στην ΚΑΡΠΑ και χρήση Απινιδωτή Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πιστοποιήθηκε ο Όμιλος Αντισφαίρισης στην ΚΑΡΠΑ και χρήση Απινιδωτή

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...