Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας για τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας για τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας για τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας για τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, μιας και την τελευταία αγωνιστική θα κάνει το καθιερωμένο του ρεπό.
Μία χρονιά άκρως επιτυχημένη, αφού η ομάδα έμεινε στην Α’ κατηγορία, χρησιμοποιώντας στην πλειοψηφία ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών και πιο συγκεκριμένα αρκετούς της Κ-16.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές μας που βοήθησαν στην ομαλή μετάβαση των νεότερων από τα παιδικά πρωταθλήματα, στο ανδρικό.
Τέλος, θα θέλαμε να κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά στον γενικό αρχηγό μας, Σάββα Παντελίδη, που το χειμώνα έφυγε από τη ζωή. Του αφιερώνουμε τη φετινή πορεία της ομάδας και θα τον έχουμε για πάντα στις καρδιές μας!
Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα με υγεία!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!