Ευτέρπη Κοτζαιτση. – Η μοιραία γυναίκα της Πτολεμαΐδας!

Eordaialive Team
4λ ανάγνωσης
Ευτέρπη Κοτζαιτση. – Η μοιραία γυναίκα της Πτολεμαΐδας!

Συνεχίζοντας το site μας τις συνεντεύξεις με τις παίκτριες που πρωτοπορούν σε διάφορους τομείς της Στατιστικής ζήτησε να μας δώσει συνέντευξη η 1η μπόμπερ του γ ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. Η Ευτέρπη Κοτζαίτση του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με τη σειρά της, άμεσα μας την παραχώρησε και συγκεκριμένα στον Νεκτάριο Ιωαννίδη που της έθεσε κάποια δύσκολα συν τοις άλλοις ερωτήματα.

1) Τί σε ώθησε ν’ ασχοληθείς με το μπάσκετ;
Ε. Κ.: Από την ηλικία των 5 ετών επηρεασμένη απ’τη μεγαλύτερη αδελφή μου θέλησα να ξεκινήσω κι εγώ το μπάσκετ. Απ’ την πρώτη στιγμή το αγάπησα και δεν σταμάτησα στιγμή να προπονούμαι!
2) Διάφορες Α1 και Α2 Γυναικών
Ε. Κ.: Πιστεύω ότι πέρα από τις προσθήκες παικτριών απ’ το εξωτερικό στην Α1 όταν μια ομάδα λειτουργεί επαγγελματικά και έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει και αγωνίζεται σκληρά γι’ αυτό, τότε οι διαφορές είναι ελάχιστες μεταξύ των 2 κατηγοριών.
3) Περίμενες την πρωτιά στις μπόμπερς και τη 2η θέση στις σκόρερς;
Ε. Κ.: Το σίγουρο είναι πως πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Αγαπώ αυτό που κάνω και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη. Τα υπόλοιπα θα έρθουν…
4) Πώς πήρες την απόφαση να επιστρέψεις στο Σύλλογο που αναδείχτηκες;
Ε. Κ.: Την επιστροφή μου στην ομάδα της Πτολεμαΐδας την είχα από καιρό στο μυαλό μου. Όποτε 5 χρόνια μετά πιστεύω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω στο Σύλλογο του Απόλλωνα.
5) Έχεις κρυφό στόχο να είσαι μέλος του Ευρωπαίου Απόλλωνα Πτολεμαΐδας όπως η κώουτσ, στο μέλλον;
Ε. Κ.: Γιατί όχι: Θα ήθελα να είμαι μέλος μιας ομάδας που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πόσο μάλλον στον Απόλλωνα.
6) Καλύτεροι παράγοντες και προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκες.
Ε. Κ.: Θεωρώ πως είμαι από τις τυχερές που είχα πολύ καλές συνεργασίες σ’ όλα τα επίπεδα. Σίγουρα υπάρχουν προπονητές και παράγοντες που έχω ξεχωρίσει (δε θ’ αναφερθώ ονομαστικά για να μην αδικήσω κανέναν). Ξεχωριστά ο καθένας τους μ’ έχει διδάξει από κάτι, οπότε εγώ κρατώ τα θετικά στοιχεία και συνεχίζω.
7) Αύριο το πρωί σ’ έρχεται πρόταση από Α1. Τί κάνεις;
Ε. Κ.: Μία πρόταση από ομάδα της Α1 σίγουρα δεν θα περνούσε απαρατήρητη για μένα. Είμαι πάντα ανοιχτή σε προτάσεις και θέλω συνεχώς να εξελίσσομαι και να θέτω νέους στόχους.
8 Σε τηλεφωνεί η Άνυ Κωνσταντινίδου και σε λέει. Συγχαρητήρια για την πρωτιά. Τί προτείνεις για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ;
Ε.Κ.: Για αρχή θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να συνομιλήσω με την κ. Κωνσταντινίδου. Όσο για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ θα πρότεινα την μεγαλύτερη προβολή του αθλήματος στα ΜΜΕ και στην τηλεόραση έτσι ώστε να προσελκύσουν και τα νεότερα παιδιά ν’ ασχοληθούν με το άθλημα.

Η στήλη μας ευχαριστεί την κ. Ευτέρπη Κοτζαίτση για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε και προσμένει από την ίδια πρόσκληση στο επόμενο παιχνίδι του Ευρωπαίου Απόλλωνα Πτολεμαΐδας…

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επιμέλεια : Αντωνιάδης Δημήτριος
Επεξεργασία : Ιωαννίδης Νεκτάριος

 

northbasket.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!