Δέκα χρόνια από τη συμμετοχή Ελληνίδας διαιτητή σε Ολυμπιακούς Αγώνες - Η Αναστασία Μιγκιπή κατάγεται από την Πτολεμαΐδα!

Ελληνική Πάλη: Δέκα χρόνια από τη συμμετοχή Ελληνίδας διαιτητή σε Ολυμπιακούς Αγώνες – Η Αναστασία Μιγκιπή κατάγεται από την Πτολεμαΐδα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Ελληνική Πάλη: Δέκα χρόνια από τη συμμετοχή Ελληνίδας διαιτητή σε Ολυμπιακούς Αγώνες – Η Αναστασία Μιγκιπή κατάγεται από την Πτολεμαΐδα!

Σαν σήμερα  (5 Αυγούστου) πριν από 10 χρόνια, για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής πάλης, γυναίκα διαιτητής σφύριξε σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πολύγλωσση, καθηγήτρια Αγγλικών και Πληροφορικής. Το πάθος της για την Πάλη, την ύψιστη μορφή Τέχνης και Τεχνικής, όπως η ίδια έχει επανειλημμένα δηλώσει, την έχει ωθήσει να υπηρετεί την ελληνική διαιτησία από το 1995 ανελλιπώς.

Το 2012 στο Λονδίνο και ακριβώς 10 χρόνια από σήμερα στις 5/8/2012, έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής Πάλης με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ένα επίτευγμα πρωτοπόρο και απαράμιλλο ως σήμερα.

Η ίδια αναφέρει στο προφίλ της στο LinkedIn “A diverse, multilingual, dedicated to purpose life-long learner. I love learning and paving the way for others to learn.” – “μια πολυποίκιλη, πολύγλωσση, αφιερωμένη στον σκοπό αέναη μαθήτρια. Αγαπώ να μαθαίνω και να ανοίγω τον δρόμο για να μαθαίνουν και οι άλλοι”.

migkipi anastasia 2012 02

 

 

 

 

πηγή

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida
Tagged