Με νίκη και στη Δράμα με σκορ 1-0,η ΑΕΠ Κοζάνης, συνεχίζει αήττητη την προετοιμασία της.

Κόντρα στην ιστορική Δόξα Δράμας, ομάδα  Superleague 2, η ΑΕΠ επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι φέτος θα δούμε μια άλλη ΟΜΑΔΑ.

Ήταν ο έβδομος φιλικός αγώνας στη διάρκεια της προετοιμασίας και η ομάδα μας παρέμεινε αήττητη.

Μόνο με δυο ισοπαλίες (Θεσπρωτος και Ηρακλής Λάρισας) και 5 νίκες κόντρα μαλιστα στον Πιερικό, στη Δόξα στην Ελασσόνα και στην Καλλιράχη, ομάδες γνωστής δυναμικότητας.

Να σημειωθεί ότι ούτε ένα παιχνίδι δεν δόθηκε στην Κοζάνη, κάτι που επιβεβαιώνει τη νέα  δυναμική της ΑΕΠ Κοζάνης.

Και χθες η ΑΕΠ, είχε έναν ηγέτη κάτω από τα δοκάρια της, καθώς ο Παστορνιτσκι καλείται να παίξει λόγω της μεγάλης του αξίας αυτόν το ρόλο.

Με πολύ τρέξιμο,τακτική και φοβερή αγωνιστική διάθεση, με επίθεση φωτιά, με πανύψηλα πια παιδιά στην ενδεκάδα της, δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι της.

Παρά τις φοβερές αντιξοότητες που συναντά στο δρόμο της, με την άρνηση του Υφυπουργού Αθλητισμού και των Ποδοσφαιρικών Αρχών  να μας δώσουν το δικαίωμα συμμετοχής μας στη  Super League 2, ως μόνη από 44!!! ομάδες όλης της Ελλάδας, η οικογένεια της ΑΕΠ στέκεται όρθια, κρατάει τις αρχές της και δείχνει το δρόμο για το πως θα έπρεπε να ‘ναι το ποδόσφαιρο.

Για την ιστορία το γκολ του χθεσινού αγωνα, σημείωσε ο Φωλινας, που την Παρασκευή γιόρτασε τα 22 του χρόνια, ενώ ο Μαρτιν Παστορνιτσκι,απέκρουσε πέναλτυ και κράτησε τη νίκη.