Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Α.Σ. Λέοντες Πτολεμαΐδας – Τουρνουά mini volley Καστοριάς

Α.Σ. Λέοντες Πτολεμαΐδας - Τουρνουά mini volley Καστοριάς
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στο τουρνουά mini volley που διοργάνωσε η ομάδα της Καστοριάς πήρε μέρος ή ομάδα μας, Α.Σ. Λεοντες Πτολεμαΐδας σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον στο δασάκι της Μεσοποταμίας.

Όλα τα παιδιά έπαιξαν και χάρηκαν με την ψυχή τους.
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Α.Σ. Λέοντες Πτολεμαΐδας - Τουρνουά mini volley Καστοριάς Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Α.Σ. Λέοντες Πτολεμαΐδας - Τουρνουά mini volley Καστοριάς Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Α.Σ. Λέοντες Πτολεμαΐδας - Τουρνουά mini volley Καστοριάς
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...