Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, σε περιοχή της Φλώρινας

Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, σε περιοχή της Φλώρινας
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 

Συνελήφθη χθες (07-07-2023) το απόγευμα σε  περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, 52χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, κατελήφθη ο 52χρονος, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, να καλλιεργεί δώδεκα (12) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -30- εκατοστά περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  -1- γεωργικό εργαλείο και -2- πλαστικά μπουκάλια, ως σύνεργα περιποίησης και ποτίσματος.

 

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 52χρονου, σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -4- εκατοστά περίπου.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...