Πυρά κοντά στις αποθήκες πυρομαχικών του Στρατού στο Καπνοχώρι Κοζάνης – Μεγάλη νυχτερινή επιχείρηση της Αστυνομίας-Τελικά πιθανότατα πυροβόλησε κτηνοτρόφος για άλλη αιτία

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός στα Γρεβενά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Πυρά κοντά στις αποθήκες πυρομαχικών του Στρατού στο Καπνοχώρι Κοζάνης – Μεγάλη νυχτερινή επιχείρηση της Αστυνομίας-Τελικά πιθανότατα πυροβόλησε κτηνοτρόφος για άλλη αιτία

 

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά τις 11:15 το βράδυ στο Καπνοχώρι, μετά από ενημέρωση για πυρά που έχουν πέσει κοντά στις αποθήκες πυρομαχικών του Ελληνικού Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στο σημείο έσπευσαν ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια, αλλά και άλλες δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ σήμανε γενικός συναγερμός.

Η πρόσβαση και έξω από το στρατόπεδο απαγορεύτηκε αυστηρά, ενώ μέσα στο στρατόπεδο βρέθηκαν μέχρι τις 2.30 το πρωί δυνάμεις και του ελληνικού στρατού, αλλά και της Αστυνομίας.

Δημοσιογράφος του Kozanimedia δεν κατέστη δυνατόν να πλησιάσει σε κοντινή απόσταση,καθώς απομακρύνθηκε άμεσα από άντρες του Στρατού. Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες της Ασφάλειας Κοζάνης συνεχίστηκαν και,όπως φαίνεται,τελικά επρόκειτο για κτηνοτρόφο της περιοχής, ο οποίος (έχοντας καταναλώσει αλκοόλ) πυροβόλησε για άγνωστη αιτία,περίπου σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το στρατόπεδο,με την αστυνομία να εντοπίζει και το όπλο. Ο πυροβολισμός δεν είχε σε καμία περίπτωση να κάνει με τις αποθήκες πυρομαχικών,αλλά,ίσως με κάποιο ζώο ή κάτι άλλο που είδε ο κτηνοτρόφος και με τη φρουρά του στρατοπέδου να ανησυχεί και να σημαίνει συναγερμό.

 

 

 

kozanimedia.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!