Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε στην Κοζάνη

1λ ανάγνωσης

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος -2- ατόμων

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος 58χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 58χρονος κατήγγειλε ότι, μεσημβρινές ώρες της 03-06-2025, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του άγνωστος άνδρας και παρουσιάζοντάς του ψευδή γεγονότα ως αληθή, τον έπεισε και μετέφερε σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των -700- ευρώ.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 65χρονης ημεδαπής, η οποία είναι κάτοχος του αριθμού τηλεφώνου με τον οποίο έγινε η τηλεφωνική επικοινωνία και 59χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Άμεση και έγκυρη ενημέρωση με όλα τα νέα από Εορδαία, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Τοπικές ειδήσεις, γεγονότα και εξελίξεις, κάθε μέρα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Instagram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

DEI_ENERGYCOACH
ΚέντροΔεξιοτήτων Κοζάνης.
texniko grafeio
a close-up of a fruit
aioliki vermiou
Μάκης Μποτος Κουρείο Πτολεμαιδα - Εορδαία
Livapple - πτολεμαιδα Εορδαια
kentro xenwn glwsswn tsakirh ptolemaida-eordaia
nikou sidiroupouloy
movida- ptolemaida eordaia
ola-1-eyrw-symewnidhs. ptolemaida- eordaia
for u ptolemaida eordaia
blue art drone ptolemaida eordaia
Radio kapsoyra
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis
laika se matsore