Εξιχνίαση κλοπής χαλκού σε περιοχή της Καστοριάς

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας του μήνα Σεπτεμβρίου 2020

Περιεχόμενο

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου ημεδαπού

 

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, εξιχνιάστηκε κλοπή χαλκού, σε περιοχή της Καστοριάς και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου ημεδαπού.

 

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, ο 53χρονος, προ δεκαπενθημέρου περίπου, είχε αφαιρέσει από περιφραγμένο χώρο οικοπέδου εταιρίας εργολαβικών έργων, καλώδιο χαλκού, μήκους περίπου 18 μέτρων, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ, το οποίο αφού βρέθηκε και κατασχέθηκε, αποδόθηκε στο νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας.

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !