Optika Anagnostis
Reggia Pizzaria
buterfly - ptolemaida -eordaia
asepop velvendo
χριστιδησς 2
KOINVNIKO DIKTYO

Εορδαία: Συνελήφθη 50χρονος για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά εξακολούθηση

1λ ανάγνωσης

Άμεσα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας 50χρονος για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά εξακολούθηση σε βάρος

 -2- ατόμων, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας

Ο 50χρονος αρχικά προσπάθησε να τραυματίσει με γυάλινο μπουκάλι                   33χρονη και εν συνεχεία επιτέθηκε με μαχαίρι                                                          σε 53χρονο ημεδαπό

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, συνελήφθη άμεσα 50χρονος ημεδαπός, για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά εξακολούθηση σε βάρος 33χρονης και 53χρονου, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, την 10-01-2026 τις απογευματινές ώρες σε ξενοδοχείο σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, ο 50χρονος επιτέθηκε με γυάλινο μπουκάλι σε 33χρονη ημεδαπή και εν συνεχεία με τη χρήση μαχαιριού επιτέθηκε σε 53χρονο ημεδαπό, πλην όμως δεν κατάφερε να τους τραυματίσει.

Στο σημείο μετέβησαν οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον 50χρονο, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε τo προαναφερόμενο μαχαίρι, ως μέσω τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 50χρονου, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας.

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
dei fiber kozani
dei-05-2026-myhomeonline
Πρόγραμμα Επιβράβευσης Αριστούχων Αποφοίτων Λυκείου Όμορων Δήμων
aiolikh verimioy
ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΙΚΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
delikostas-antallaktika.jpg
"Μελωδία 102.4 FM - No1 επιλογή στην Π.Ε. Κοζάνης"
iordanidis. ΚΟΖΑΝΗ