Η απαλλοτρίωση του συνόλου των ακινήτων και των υποδομών της Κοινότητας Κλειδίου από τη Δ.Ε.Η., έχει δημιουργήσει προβλήματα σε διάφορες κοινόχρηστες υποδομές, επί των οποίων ο Δήμος Αμυνταίου δεν έχει πλέον δικαιοδοσία ούτε δυνατότητα παρέμβασης.
Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και οι υποδομές υδροδότησης, όπως τα δίκτυα και οι δεξαμενές. Παρότι εξακολουθούν να τροφοδοτούνται από το λιγοστό πλέον νερό φυσικών πηγών, ο Δήμος Αμυνταίου δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την καταλληλότητα του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση.
Εφιστούμε την προσοχή όσων κάνουν χρήση των απαλλοτριωμένων υποδομών και τους καλούμε να μη χρησιμοποιούν το νερό ούτε ως πόσιμο ούτε για την παρασκευή φαγητού.
Παρακαλούμε θερμά τους ελάχιστους εναπομείναντες κατοίκους, καθώς και όσους επισκέπτονται την Κοινότητα για οποιονδήποτε λόγο, να χρησιμοποιούν αποκλειστικά εμφιαλωμένο νερό για την κάλυψη των αναγκών τους.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΛΙΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ







