Το δέντρο που «άνθισε» με φωτογραφίες και ένωσε την Πτολεμαΐδα με τη Γαλατινή (βίντεο)

1λ ανάγνωσης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρόγραμμα «Καρέ-καρέ γνωριζόμαστε», φέρνοντας κοντά μαθητές του Γυμνασίου Γαλατινής και του 1ου & 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας.

Την προηγούμενη Τετάρτη, μαθητές και μαθήτριες μοιράστηκαν στιγμιότυπα, αφηγήσεις και συναισθήματα, «χτίζοντας» γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ δύο γειτονικών τόπων της Δυτικής Μακεδονίας, της Γαλατινής και της Πτολεμαΐδας, αποδεικνύοντας πως η τέχνη μπορεί να ενώσει ανθρώπους και τόπους.

Το πρόγραμμα κορυφώθηκε σήμερα με την εγκατάσταση των φωτογραφιών των δύο σχολείων σε ένα δέντρο στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας. Το δέντρο μετατράπηκε σε ένα ζωντανό σημείο συνάντησης και καλλιτεχνικής έκφρασης, όπου οι εικόνες των μαθητών από τη Γαλατινή και την Πτολεμαΐδα συνυπάρχουν και «συνομιλούν», δημιουργώντας έναν κοινό τόπο αφήγησης και εμπειριών.

Ελπίζουμε αυτή η πρωτότυπη πρωτοβουλία να «ριζώσει» και να αποτελέσει έμπνευση για παρόμοιες δράσεις και σε άλλα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας!

👉 Δείτε στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Γαλατινής κ. Ζουμπουλιά Παρασκευή Βαρδιάμπαση και την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Σοφία Καλμανίδου να περιγράφουν αυτή τη ξεχωριστή δράση.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei_03-2026_myHomeMaxim
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis