Στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαϊδας σε κάθε πρωτοβουλία για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

1λ ανάγνωσης

Η Δημοτική Κοινότητα Πτολεμαΐδας στηρίζει ομόφωνα τα αιτήματα και κάθε άλλη πρωτοβουλία για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο. Την Τετάρτη 25/6 και ώρα 20:00 καλούμε τους πολίτες να παρευρεθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Το θέμα της υποβάθμισης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, όπως πιθανολογείται από τον νέο σχεδιασμό του υγειονομικού χάρτη της περιοχής από την Κυβέρνηση, έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλους τους πολίτες του Δήμου Εορδαίας αλλά και των γειτονικών Δήμων. Η Δημοτική Κοινότητα Πτολεμαΐδας ύστερα από την ενημέρωση που είχε, καθώς παρευρέθηκε στην σύσκεψη που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, ομόφωνα αποφάσισε την στήριξη των αιτημάτων και κάθε άλλης πρωτοβουλίας που θα πάρει το Νοσοκομείο.
Όπως συγκεκριμένα αναφέρεται στο πλαίσιο του Σωματείου Εργαζομένων:
 Κανένα κλείσιμο ή συγχώνευση τμημάτων, κλινικών, τομέων. Καμία μετακίνηση προσωπικού.
 Μαζικές προσλήψεις ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού και στελέχωση όλων των υγειονομικών μονάδων της περιοχής. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και επικουρικών.
 Άμεσο άνοιγμα της ΜΕΘ του «Μποδοσάκειου» Γ.Ν. Πτολεμαΐδας.

Η πρόεδρος
Αλεξάνδρα Τσιτσιντά

Τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

DEH river-party
Πρόγραμμα Επιβράβευσης Αριστούχων Αποφοίτων Λυκείου Όμορων Δήμων
Η Tottis Pack προσλαμβάνει προσωπικό: Νέες θέσεις εργασίας με δωρεάν μετακίνηση από την Πτολεμαΐδα!
dei-05-2026-myhomeonline
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
"Μελωδία 102.4 FM - No1 επιλογή στην Π.Ε. Κοζάνης"
ioardanidis