Την Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Αμανατίδης

Την Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Αμανατίδης

Περιεχόμενο

Στις συνομιλίες του με το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου και με τον πρόεδρό του προσέγγισαν διεξοδικά διάφορα θέματα κοινωνικής εμβέλειας, καθώς και ζητήματα που απασχολούν τους ομογενείς συμπολίτες μας που προέρχονται από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Ο κ. Αμανατίδης υποσχέθηκε ότι θα μεριμνήσει έγκαιρα και ότι θα επιληφθεί για τη διευθέτησή του στο μέτρο του εφικτού. Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου ευχαριστεί τον κ. Περιφερειάρχη για την άμεση ανταπόκρισή του τόσο για το συγκεκριμένο θέμα όσο και για τη διαχρονική υποστήριξη σε όλα τα ζητήματα της λειτουργίας του σωματείου.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Την Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Αμανατίδης Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Την Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Αμανατίδης

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !