Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2024»

1λ ανάγνωσης
Έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2024»

Έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2024»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 21/08,  η εκδήλωση για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, με τίτλο “Ταξίδι στη μουσική με την Πανσέληνο”, στον Αρχαιολογικό Χώρο Πετρών!

Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Αμυνταίου, που εντάσσονται στο πρόγραμμα “ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2024”.

Κάτω από το -σχεδόν- ολόγιομο φεγγάρι οι μελωδίες του μουσικού συνόλου “Σύμπραξις” των καθηγητών του παραρτήματος Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας, μάγεψαν τους θεατές ταξιδεύοντάς τους στον χώρο και τον χρόνο.

(link με video για τη χθεσινή βραδιά:   https://www.facebook.com/share/p/KM3kH2ERp52mf5Jg/ )

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη 22/08, με προβολές αστρονομίας με το εκπαιδευτικό πλανητάριο STARLAB και παρατήρηση με τηλεσκόπια του έναστρου ουρανού.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ΔΑΚ Αμυνταίου, από τις 18:00 έως τις 23:00.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2024» Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2024» Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2024» Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2024» Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2024»

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *