Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Πτολεμαΐδα: Ξεχείλισαν κάδοι σκουπιδιών (φωτογραφίες αναγνώστη)

0λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Ξεχείλισαν κάδοι σκουπιδιών (φωτογραφίες αναγνώστη)

Πτολεμαΐδα: Ξεχείλισαν κάδοι σκουπιδιών – Ενδεικτικά οι παρακάτω εικόνες είναι από το πάρκο στον Ι.Ν Αγίας Σκέπης, καθώς το φαινόμενο υφίσταται και σε άλλα σημεία της πόλης μας.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ξεχείλισαν κάδοι σκουπιδιών (φωτογραφίες αναγνώστη) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ξεχείλισαν κάδοι σκουπιδιών (φωτογραφίες αναγνώστη) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ξεχείλισαν κάδοι σκουπιδιών (φωτογραφίες αναγνώστη)

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
11
+1
0
+1
1
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
4 Σχόλια
  • Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια αδράνεια ρε παιδιά? Γιατί τέτοια αδιαφορία για τους ανθρώπους που ζούνε εδώ και σας ψηφίσανε γιατί τους υποσχεθήκατε μία άλλη πόλη τελικά αφήσατε στο έλεος…. Κύριε δήμαρχε εσύ που την προηγούμενη δεκαετία βγήκες και είχες τόσο όρεξη και είπαμε να ένας δήμαρχος άξιος τώρα γιατί δείχνεις το αντίθετο από αυτό που έκανες πριν μία τετραετία? Εντάξει λοιπόν διώξτε μας όλους να μείνετε με τους ξένους γιατί νιώθω ότι ζω ής σε μία πόλη άσχημη, και αφιλόξενη γιατί να μην ψάξω έναν όμορφο τόπο που μόνο ομορφιά θα έχει γύρω του και όχι εγκατάλειψη?

  • Βαρεθηκαμε να λέμε και να γράφουμε.Η πόλη είναι αφημενη στο έλεος,χόρτα σκουπίδια στους δρόμους και πεζοδρόμια ξερά λουλούδια αποτιστα στην πλατεία μάρμαρα εδώ και μια διετία στα συντριβάνια της πλατείας γιατί αν δεν κάνω λάθος συντριβάνια ήταν παλιά τώρα είναι σκουπιδότοπος.

  • Έχει 2 εβδομάδες κάδος σκουπίδια χωρίς καπάκι στην οδό Τρίγλιας 6μαι αίτηση να αντικαταστήσει μας δουλεύουν

  • Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Δήμαρχος του Facebook. Αναρωτιόμαστε ποιος άλλος δήμαρχος ασχολείται όλη μέρα με το Facebook και κάνει like σε κάθε βλακεία , προφανώς να φανεί ο ” καλός δήμαρχος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *