Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει σε Ημερίδα που διοργανώνει το Ειδικό Κέντρο Ημέρας Αλτσχάιμερ Κοζάνης

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει σε Ημερίδα που διοργανώνει το Ειδικό Κέντρο Ημέρας Αλτσχάιμερ Κοζάνη

Περιεχόμενο

Σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει σε Ημερίδα που διοργανώνει το Ειδικό Κέντρο Ημέρας Αλτσχάιμερ Κοζάνης της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «ο Νέστωρ»  με θέμα «Διαγενεακή Σύγκλιση-Θυμάμαι και Μαθαίνω», από κοινού με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης,  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και κατά τις ώρες 09:00-13:30 στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης (Φιλίππου Β΄ 30) .

 

Δηλώσεις για τη συγκεκριμένη ημερίδα θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής και συγκεκριμένα 11:00΄ ώρα της  29-11-2023 στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης, από τους:

  • Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Σπυρίδων Διόγκαρη,
  • τη Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης, κα. Βασιλική Βόντσα και από
  • το Ψυχίατρο-Ψυχαναλυτή Διδάκτωρ Ψυχιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Dr Κωνσταντίνος Aραπίδης, επιστημονικά υπεύθυνου του ειδικού κέντρου ημέρας για πάσχοντες από Alzheimer της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «ο Νέστωρ».

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει σε Ημερίδα που διοργανώνει το Ειδικό Κέντρο Ημέρας Αλτσχάιμερ Κοζάνης

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !