Δήμος Εορδαίας: Όταν σου κάνει τη ζωή ποδήλατο και το απολαμβάνεις

Δήμος Εορδαίας: Όταν σου κάνει τη ζωή ποδήλατο και το απολαμβάνεις

Περιεχόμενο

Ως ένας από τους δήμους που βρέθηκαν στην κορυφή των εθνικών συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού για την Βιώσιμη Κινητικότητα για το έτος 2021 και το έτος 2022, βραβεύθηκε ο Δήμος Εορδαίας σε πρόσφατη εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα.

Ανάλογο βραβείο, ο Δήμος Εορδαίας, είχεαποσπάσει και το 2020 αποδεικνύοντας ότι καταβάλλει μία πολύ σημαντική προσπάθεια ώστε να στραφεί ο κόσμος στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής όπως το ποδήλατο, το βάδισμα, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και η κίνηση με ηλεκτρικά οχήματα.

Αν και θα πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες, να γίνουν βελτιώσεις και παρεμβάσεις σε ποδηλατόδρομους, δρόμους πεζοπορίας και ΜΜΜ είναι πολύ σημαντικό  να γίνονται τέτοιες προσπάθειες που και τη μετακίνηση μέσα στην πόλη μπορούν να κάνουν πιο εύκολη και το περιβάλλον να ωφελήσουν, όπως επίσης και τα νεύρα όλων μας.

«κάλπηΚΗ λίρα»

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
9
+1
1
+1
3

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

2 Απαντήσεις

  1. Το πιο ανύπαρκτο επάθλο που άκουσα ποτέ.Όποιος δημότης έχει αντιληφθεί ότι κάτι άλλαξε στον τρόπο που ο κόσμος μετακινείται στην πόλη μας ,να μας το πει.
    Γελοιότητες και μόνο.Έπαθλα χωρίς αντίκρυσμα.

  2. Δείξτε μας έναν ποδηλατόδρομο στην Πτολεμαΐδα
    Και αν τόν βρείτε θα βραβευθειται κ εσείς !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !