Eνίσχυση του έργου των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών από την ΠΕ Κοζάνης

24η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Δια ζώσης

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια  εισηγήθηκε την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» καθώς και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών- Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας», στην Οικονομική Επιτροπή ΠΔΜ της 6ης Φεβρουαρίου 2023. Η ΠΕ Κοζάνης θα συμμετέχει στα έξοδα μετακίνησης των εθελοντών αιμοδοτών και αιμοπεταλιοδοτών με το συνολικό ποσό των 10.000 ευρώ,  το οποίο διανέμεται ισομερώς στους δύο συλλόγους.

Η Περιφερειακή Αρχή αναγνωρίζει την σημαντική προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών και αιμοπεταλιοδοτών στους πάσχοντες συνανθρώπους μας και στηρίζει τη δράση τους με κάθε δυνατό τρόπο.

Αποτελεί χρέος κάθε φορέα αλλά και πολίτη να στέκεται αρωγός σε ένα τόσο σημαντικό έργο που στοχεύει στην προστασία του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας και της ανθρώπινης ζωής.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !