Δήμος Κοζάνης: Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

1λ ανάγνωσης

Δήμος Κοζάνης: Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

 

Ακόμη μία σχολική μονάδα του Δήμου Κοζάνης αναβαθμίζεται ενεργειακά, με στόχο τη  μείωση της κατανάλωσης ενέργειας των κτηρίων και την παράλληλη μείωση των εκπομπών CO2.

Η σύμβαση που υπεγράφη από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου «Κοινοπραξίας Διανέλης Α. –Αφοί Τσιαούση Ο.Ε.», Αλκιβιάδη Διανέλη, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, στο Δημαρχείο, αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Η σύμβαση περιλαμβάνει παρεμβάσεις, όπως η τοποθέτηση συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης στις τοιχοποιίες και στα φέροντα στοιχεία, για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριακού κελύφους, αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με την τοποθέτηση νέων κουφωμάτων, αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης και αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέα φωτιστικά σώματα τύπου LED.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου είναι 346.620,66 ευρώ, ενώ η συμβατική δαπάνη είναι 238.446,92 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «Δυτική Μακεδονία 2014 -2020».

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei-05-2026-myhomeonline
Η Tottis Pack προσλαμβάνει προσωπικό: Νέες θέσεις εργασίας με δωρεάν μετακίνηση από την Πτολεμαΐδα!
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
"Μελωδία 102.4 FM - No1 επιλογή στην Π.Ε. Κοζάνης"
ioardanidis