Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν. Κοζάνης

Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν. Κοζάνης

Περιεχόμενο

Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν. Κοζάνης

 

Την Τρίτη  16 Νοεμβρίου στο 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης έλαβαν χώρα οι εκλογές του Συλλόγου  Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας  Ν.Κοζάνης,  για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Αρχικά  πραγματοποιήθηκε από την  Πρόεδρο, κα Παναγιώτα Δημούλα , απολογισμός  των ετών  2020 -2021  ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα  και στη συνέχεια οικονομικός απολογισμός από την Ταμία  κα Ελένη Τόλκα.

Τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. μέσα σε δέκα ημέρες από τις αρχαιρεσίες με πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος μέλους και σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού συγκεντρώθηκαν  και συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία  Δεκέμβριος 2021 – Δεκέμβριος  2023 έχει ως εξής :

Πρόεδρος  : Παναγιώτα Δημούλα του Στέφανου

Αντιπρόεδρος : Ολγα Βαρδάκα του Ζήση

Γενική Γραμματέας : Μαρία Αδαμίδου του Διογένη

Ταμίας :  Ελένη Τόλκα του Κων/νου

Οργανωτική Γραμματέας :  Ιωάννα Χριστίνα  Γκορτσούλη του Χαρισίου

 

 

Επικοινωνία : apfkozani@gmail.com

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !