Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Έρχεται online έλεγχος της αγοράς καυσίμων – ‘Oλες οι λεπτομέρειες

1λ ανάγνωσης
Έρχεται online έλεγχος της αγοράς καυσίμων - 'Oλες οι λεπτομέρειες

Έρχεται online έλεγχος της αγοράς καυσίμων – ‘Oλες οι λεπτομέρειες

 

Έρχεται online έλεγχος της αγοράς καυσίμων. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ” ΤΑ ΝΕΑ”, η ΑΑΔΕ ετοιμάζει ελέγχους σε πραγματικό χρόνο στην αγορά των καυσίμων, ενισχύοντας το ηλεκτρονικό οπλοστάσιό της για να βάλει ” μπλόκο” στο λαθρεμπόριο, τη φοροκλοπή και τη νοθεία των καυσίμων.

Στο πλαίσιο αυτό, προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για τη δημιουργία ενός νέου πληροφοριακού συστήματος που θα φιλτράρει και θα αξιοποιεί τα στοιχεία και τις πληροφορίες από όλα τα στάδια διακίνησης των καυσίμων.

Η ΑΑΔΕ βλέποντας να χάνει κάθε χρόνο από τα ταμεία της 100-150 εκατ. ευρώ από το λαθρεμπόριο και τη νόθευση των καυσίμων ανεβάζει ταχύτητες και επιστρατεύει νέα ” όπλα” .

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Έρχεται online έλεγχος της αγοράς καυσίμων - 'Oλες οι λεπτομέρειεςΤο νέο ηλεκτρονικό σύστημα θα αξιοποιεί όλα τα δεδομένα που συλλέγονται από τα διάφορα συστήματα παρακολούθησης και διακίνησης καυσίμων με στόχο τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων τόσο σε πραγματικό χρόνο όσο και εκ των υστέρων, για την αποτελεσματικότερη επιτήρηση της αποθήκευσης και διακίνησης των καυσίμων, την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, της φοροδιαφυγής και της νοθείας.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *