ΣΕ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΣΕ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Περιεχόμενο

Ως Δ.Ε.Ε.Π. Κοζάνης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, εκφράζουμε την ευαρέσκεια και την ικανοποίησή μας για την άκρως πολιτική κίνηση και συνάμα -γεμάτη συμβολισμό- τιμητική επιλογή εκπροσώπου της Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα του Νομού Κοζάνης από τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.

Με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του, συγχαίρουμε τον νέο Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, έναν έμπειρο κοινοβουλευτικό με κυβερνητική πορεία ως Υφυπουργός σε άλλες δύο περιόδους, δεδομένα που ευχόμαστε και ευελπιστούμε ότι μπορούν να αξιοποιηθούν δημιουργικά στην κατεύθυνση της επίτευξης έργου, που άπτεται του θεματικού χαρτοφυλακίου του.

Στη βάση αυτή και ενδεικτικά, πέραν των κύριων οδικών υποδομών της Περιφέρειάς μας που έχουν ήδη υλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς και άλλες που εξελίσσονται με πρωτοβουλίες και δράσεις από την παρούσα Κυβέρνηση της Ν.Δ. (π.χ. βόρειο τμήμα του άξονα Ε-65, σήραγγα Κλεισούρας), η αναγκαιότητα ωρίμανσης του δυτικού άξονα της «Σιδηροδρομικής Εγνατίας» με προτεραιότητα στην ευρύτερη περιοχή μας, δεν θα είναι απλά μια ακόμη μεταφορική υποδομή, αλλά ένα βασικό και προαπαιτούμενο εργαλείο κάθε σύγχρονης παραγωγικής δραστηριότητας.

Τα ίδια ισχύουν τόσο για τις αεροπορικές υποδομές, όσο και για τα υδατοδρόμια, που παραμένουν τελματωμένα σε επίπεδο σχεδιασμών και εξαγγελιών καλών προθέσεων.

Γιατί μπορεί σήμερα κάποιοι να θεωρούν ότι η «απολιγνιτοποίηση» αδίκως εξελίσσεται πρόωρα, για όλους όμως το μέλλον της περιοχής υπαγορεύει αμέσως και δικαίως, συγκροτημένα εναλλακτικά πεδία καινοτόμου ανάπτυξης, με ρεαλιστικό σχεδιασμό, εξασφαλισμένη γενναία χρηματοδότηση και βιώσιμη προοπτική!

Οι τοπικές κοινωνίες το απαιτούν, η Κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το σχεδιάζουν, το θέτουν σε διαβούλευση, αποφασίζουν και όλοι μαζί δίνουν την απαραίτητη πνοή στο πάλαι ποτέ μεγαλύτερο ενεργειακό κέντρο της Χώρας, που εδώ και δεκαετίες με την εγχώρια και φθηνή παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία και αυτοδυναμία.

 

Ο Πρόεδρος

της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας (Ο.Ε.Π.) Κοζάνης

Παντελής Καρακασίδης

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !