Απίστευτο: Έκλεψαν περιπολικό για να ανεβάσουν βίντεο στο Tik Tok! [βίντεο]

Συνελήφθη 40χρονος στην Καστοριά για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Περιεχόμενο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ώρες σε άγνωστη περιοχή όταν νεαροί αγνώστων στοιχείων φαίνεται να χρησιμοποιούν όχημα της αστυνομίας ενώ μαγνητοσκοπούσαν το γεγονός.


Χρήστης του Tik Tok ανέβασε ένα βίντεο 9 δευτερολέπτων όπου όπως φαίνεται το τράβηξε από δεύτερο όχημα ΙΧ ενώ δείχνει δύο άλλους νεαρούς να οδηγούν περιπολικό της αστυνομίας και να κάνει πλάκα ο ένας στον άλλον, όπως γράφει το eviathema.gr.

Άγνωστο επίσης παραμένει το πως περιήλθε στα χέρια τους το περιπολικό δηλαδή αν το έκλεψαν ή αν κάποιος ένστολος τους έδωσε την άδεια κάτι που διερωτήθηκαν και αρκετοί χρήστες της γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας σχετικά σχόλια.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !