Σύλληψη 38χρονου σε περιοχή της Καστοριάς για κατοχή ηρωίνης

Περιεχόμενο

Χθες, (14-02-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνέλαβαν 38χρονο ημεδαπό διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν στην κατοχή του 0,4 του γραμμαρίου ηρωίνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !