Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Ο παρασιτικός, καταναλωτικός, Καπιταλισμός του κυρίου Μητσοτάκη – Και η επιδότηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων  

3λ ανάγνωσης
Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τα μέτρα που θα ανακοινώσει, «κλείνουν» Αττική και Θεσσαλονίκη, απαγόρευση κυκλοφορίας τα βράδια

Κλείνει  ένα έτος από την εγκαθίδρυση της νέας κυβέρνησης.

Ένα θλιβερό έτος απραξίας αλλά και καταστροφής της παραγωγικής μηχανής της Ελλάδος, η ΔΕΗ ήτο(σε παρελθόντα  χρόνο) η μεγαλύτερη βιομηχανία της Ελλάδος.

Αυτά που ευαγγελιζόταν η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη αποδεικνύεται καπνός.

Δεν υπάρχουν νέες θέσεις εργασίας, έχουν παραχαραχθεί βασικές επιστημονικές έννοιες, όπως, τι είναι άνεργος, τι είναι όριο της φτώχειας, ποιο είναι το οικονομικό επίπεδο να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς ένας Πολίτης.

Το καινούργιο  κατόρθωμα  αυτής της καταστροφικής  παρέας(για παρέα πρόκειται και όχι για σοβαρή κυβέρνηση) είναι, η επιδότηση των ηλεκτρικών οχημάτων.

Διαβάζουμε  λοιπόν: Το σχέδιο μετάβασης της Ελλάδας προβλέπει μεταξύ άλλων επιδότηση για την απόκτηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, φορολογικά κίνητρα σε εταιρείες και δωρεάν στάθμευση.

Συνεχίζει ο κύριος Μητσοτάκης.

«Επιδοτούμε σε πρώτη φάση με 100 εκατ. ευρώ και για 18 μήνες την αγορά αυτοκινήτων νέου τύπου. Υπολογίζεται ότι έτσι θα καλυφθεί το 25% του κόστους για περίπου 14.000 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το όφελος ανά μονάδα, αν συνδυαστεί με το οικολογικό μπόνους και με τις σχετικές φοροαπαλλαγές, θα προσεγγίζει τις 10.000 ευρώ».

Ξέρετε, 100 εκατομμύρια, δεν περισσεύουν στην χώρα μας, θα τα σπρώξουμε στις βιομηχανίες  των λεγόμενων βόρειων Γερμανόφωνων χωρών,  ασφαλώς έτσι θα στηρίξουμε, την βαριά βιομηχανία τους.

Το  περιβόητο έλλειμμα του Ευρωπαϊκού νότου, αυτό είναι, έτσι μετατρέπεται σε πλεόνασμα Γερμανικό.

Καθιστά τους Γερμανόθρευτους  Πρωθυπουργούς, ακόμα περισσότερο εμπλεκόμενους με το κατεστημένο της Ευρώπης και τους κάνει να λειτουργούν ενάντια στην χώρα τους.

Ποιος μιλά; ποιός τους στηρίζει;

Φυσικά η άθλια δημοσιογραφία της, συναλλαγής τύπου “Αυτιά”.

Βέβαια  όλα αυτά είναι νοσηρά οικονομικά φαινόμενα, ο καταναλωτισμός δημιουργεί  δείκτες, έτσι τους έβγαζε και ο κύριος Σημίτης, επιδοτώντας  την κατανάλωση,  επιδοτώντας τον πολιτικό κανίβαλο της Ευρώπης,  τον κύριο ΣΟΙΜΠΛΕπου νουθετούσε με την αμετροεπή συμπεριφορά του, τους γλεντζέδες της Ευρώπης.

Ζεστό χρήμα, το στρέφεις σε παραγωγικές επενδύσεις και όχι στην στιγμιαία ηδονή της κατανάλωσης”.

Οι επιχειρήσεις μετά 10 χρόνια μνημονίων  είναι σε άθλιο χάλι, αποκολλώνται συνεχώς κομμάτια τους(παντού ανεξαιρέτως)  και καταρρέουν,  βέβαια τα παράσιτα του Έθνους θυμήθηκαν την έννοια της οικολογίας, αυτή  την σφυρηλάτησαν πριν 40 χρόνια τα ανένταχτα προοδευτικά αριστερά κινήματα της Ευρώπης.

Οι ομότεχνοι της καταστροφής δεν μας πείθουν, ο πολιτικός τους λόγος είναι ασυνάρτητος, απλανής, καταστροφικός.

Την υπανάπτυξη φέρνουνε.

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες.

 

Συγγράφει για την καταστροφή της χώρας

Ο Πολιτίδης  Χρήστος για το eordaialive.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
1 Σχόλιο
  • Ασφαλώς έτσι.. άλλωστε το ίδιο γίνεται και με τις ανεμογεννήτριες τις λεγόμενες φαραωνικών διαστάσεων..και δεν είναι μόνο η οπτική ρύπανση αυτών (που σε μικρά νησιά η σημασία της είναι τεράστια για την τουριστική ανάπτυξη), μα και αυτή καθαυτή η περιβαλλοντική καθότι η αλλοίωση του τοπίου όταν πρέπει πχ. σε ένα λόφο να ανοίξεις δρόμο πλάτους άνω των 12 μέτρων και άρα μέχρι το υψηλότερο σημείο αυτού το τοπίο έγινε σεληνιακό σε χλωρίδα κατά συνέπεια και σε πανίδα..
    όμως πρέπει οι φάμπρικές τους να παράξουν.. και πρέπει να έχουν ήδη έτοιμους πελάτες για να πουλήσουν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *