Ο παρασιτικός, καταναλωτικός, Καπιταλισμός του κυρίου Μητσοτάκη – Και η επιδότηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων  

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τα μέτρα που θα ανακοινώσει, «κλείνουν» Αττική και Θεσσαλονίκη, απαγόρευση κυκλοφορίας τα βράδια

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Κλείνει  ένα έτος από την εγκαθίδρυση της νέας κυβέρνησης.

Ένα θλιβερό έτος απραξίας αλλά και καταστροφής της παραγωγικής μηχανής της Ελλάδος, η ΔΕΗ ήτο(σε παρελθόντα  χρόνο) η μεγαλύτερη βιομηχανία της Ελλάδος.

Αυτά που ευαγγελιζόταν η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη αποδεικνύεται καπνός.

Δεν υπάρχουν νέες θέσεις εργασίας, έχουν παραχαραχθεί βασικές επιστημονικές έννοιες, όπως, τι είναι άνεργος, τι είναι όριο της φτώχειας, ποιο είναι το οικονομικό επίπεδο να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς ένας Πολίτης.

Το καινούργιο  κατόρθωμα  αυτής της καταστροφικής  παρέας(για παρέα πρόκειται και όχι για σοβαρή κυβέρνηση) είναι, η επιδότηση των ηλεκτρικών οχημάτων.

Διαβάζουμε  λοιπόν: Το σχέδιο μετάβασης της Ελλάδας προβλέπει μεταξύ άλλων επιδότηση για την απόκτηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, φορολογικά κίνητρα σε εταιρείες και δωρεάν στάθμευση.

Συνεχίζει ο κύριος Μητσοτάκης.

«Επιδοτούμε σε πρώτη φάση με 100 εκατ. ευρώ και για 18 μήνες την αγορά αυτοκινήτων νέου τύπου. Υπολογίζεται ότι έτσι θα καλυφθεί το 25% του κόστους για περίπου 14.000 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το όφελος ανά μονάδα, αν συνδυαστεί με το οικολογικό μπόνους και με τις σχετικές φοροαπαλλαγές, θα προσεγγίζει τις 10.000 ευρώ».

Ξέρετε, 100 εκατομμύρια, δεν περισσεύουν στην χώρα μας, θα τα σπρώξουμε στις βιομηχανίες  των λεγόμενων βόρειων Γερμανόφωνων χωρών,  ασφαλώς έτσι θα στηρίξουμε, την βαριά βιομηχανία τους.

Το  περιβόητο έλλειμμα του Ευρωπαϊκού νότου, αυτό είναι, έτσι μετατρέπεται σε πλεόνασμα Γερμανικό.

Καθιστά τους Γερμανόθρευτους  Πρωθυπουργούς, ακόμα περισσότερο εμπλεκόμενους με το κατεστημένο της Ευρώπης και τους κάνει να λειτουργούν ενάντια στην χώρα τους.

Ποιος μιλά; ποιός τους στηρίζει;

Φυσικά η άθλια δημοσιογραφία της, συναλλαγής τύπου “Αυτιά”.

Βέβαια  όλα αυτά είναι νοσηρά οικονομικά φαινόμενα, ο καταναλωτισμός δημιουργεί  δείκτες, έτσι τους έβγαζε και ο κύριος Σημίτης, επιδοτώντας  την κατανάλωση,  επιδοτώντας τον πολιτικό κανίβαλο της Ευρώπης,  τον κύριο ΣΟΙΜΠΛΕπου νουθετούσε με την αμετροεπή συμπεριφορά του, τους γλεντζέδες της Ευρώπης.

Ζεστό χρήμα, το στρέφεις σε παραγωγικές επενδύσεις και όχι στην στιγμιαία ηδονή της κατανάλωσης”.

Οι επιχειρήσεις μετά 10 χρόνια μνημονίων  είναι σε άθλιο χάλι, αποκολλώνται συνεχώς κομμάτια τους(παντού ανεξαιρέτως)  και καταρρέουν,  βέβαια τα παράσιτα του Έθνους θυμήθηκαν την έννοια της οικολογίας, αυτή  την σφυρηλάτησαν πριν 40 χρόνια τα ανένταχτα προοδευτικά αριστερά κινήματα της Ευρώπης.

Οι ομότεχνοι της καταστροφής δεν μας πείθουν, ο πολιτικός τους λόγος είναι ασυνάρτητος, απλανής, καταστροφικός.

Την υπανάπτυξη φέρνουνε.

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες.

 

Συγγράφει για την καταστροφή της χώρας

Ο Πολιτίδης  Χρήστος για το eordaialive.gr

Μία Απάντηση

  1. Ασφαλώς έτσι.. άλλωστε το ίδιο γίνεται και με τις ανεμογεννήτριες τις λεγόμενες φαραωνικών διαστάσεων..και δεν είναι μόνο η οπτική ρύπανση αυτών (που σε μικρά νησιά η σημασία της είναι τεράστια για την τουριστική ανάπτυξη), μα και αυτή καθαυτή η περιβαλλοντική καθότι η αλλοίωση του τοπίου όταν πρέπει πχ. σε ένα λόφο να ανοίξεις δρόμο πλάτους άνω των 12 μέτρων και άρα μέχρι το υψηλότερο σημείο αυτού το τοπίο έγινε σεληνιακό σε χλωρίδα κατά συνέπεια και σε πανίδα..
    όμως πρέπει οι φάμπρικές τους να παράξουν.. και πρέπει να έχουν ήδη έτοιμους πελάτες για να πουλήσουν..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δείτε Επίσης

Βουλή: Μετωπική Μητσοτάκη – Τσίπρα για την πανδημία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Μετωπική Μητσοτάκη – Τσίπρα για την πανδημία

Βουλή: Μετωπική Μητσοτάκη – Τσίπρα για την πανδημία Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρωθυπουργό για τη διαχείριση της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα »
Πολάκης: «Να δω σε ποιο βουστάσιο θα κρυφτείς Μητσοτάκη με τον άλλο αστοιχείωτο Γεωργιάδη»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: «Να δω σε ποιο βουστάσιο θα κρυφτείς Μητσοτάκη με τον άλλο αστοιχείωτο Γεωργιάδη»

Πολάκης: «Να δω σε ποιο βουστάσιο θα κρυφτείς Μητσοτάκη με τον άλλο αστοιχείωτο Γεωργιάδη»   Την οργή του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν οι αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπό του από το βήμα της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα »
Παπανδρέου:Ανάρτηση-προαναγγελία για κάθοδο στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου:Ανάρτηση-προαναγγελία για κάθοδο στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Παπανδρέου:Ανάρτηση-προαναγγελία για κάθοδο στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ Ως προαναγγελία διεκδίκησης της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής και καθόδου στην επικείμενη εκλογική διαδικασία, ερμηνεύεται η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή τη

Διαβάστε περισσότερα »
Αδ. Γεωργιάδης : Η αύξηση στο επίδομα θέρμανσης καλύπτει την ανατίμηση του πετρελαίου (video)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδ. Γεωργιάδης : Η αύξηση στο επίδομα θέρμανσης καλύπτει την ανατίμηση του πετρελαίου (video)

Αδ. Γεωργιάδης : Η αύξηση στο επίδομα θέρμανσης καλύπτει την ανατίμηση του πετρελαίου (video)     Ομπρέλα προστασίας που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των νοικοκυριών επιχειρεί να απλώσει η

Διαβάστε περισσότερα »
Καλλιάνος για την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του: Είχα δεχθεί απειλές – Φοβάμαι περισσότερο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλλιάνος για την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του: Είχα δεχθεί απειλές – Φοβάμαι περισσότερο

Καλλιάνος για την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του: Είχα δεχθεί απειλές – Φοβάμαι περισσότερο «Είναι φοβερό αυτό που συνέβη» Ψύχραιμος προσπαθεί να παραμείνει ο Γιάννης Καλλιάνος, μετά την επίθεση με γκαζάκια

Διαβάστε περισσότερα »
Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ – Παπανδρέου: Συνάντηση με όλους τους υποψήφιους προέδρους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ – Παπανδρέου: Συνάντηση με όλους τους υποψήφιους προέδρους

Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ – Παπανδρέου: Συνάντηση με όλους τους υποψήφιους προέδρους Δείτε την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρώην πρωθυπουργού «Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και

Διαβάστε περισσότερα »
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida