Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Τρέλανε κόσμο ο Μακεδονικός Φούφα!!

7λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Τρέλανε κόσμο ο Μακεδονικός Φούφα!!

Πρώτη νίκη και τι νίκη πέτυχε ο Μακεδονικός Φούφα απέναντι στη Καβάλα τρελαίνοντας το φίλαθλο κόσμο της Γ΄ Εθνικής.

Ιστορική νίκη για τη νεοφώτιστη ομάδα του Φούφα η οποία ήρθε για να μείνει.

Όπως ήταν φυσικό στη συνέντευξη τύπου το κλίμα ήταν πολύ καλό για τους νικητές ενώ ακριβώς αντίθετο ήταν για την ομάδα της Καβάλας μετά τον 7ο χαμένο βαθμό για φέτος.

Πιο αναλυτικά οι προπονητές δήλωσαν:

 

Γιάννης Ταουσιάνης (Καβάλα): Δεν θα κάνω πολύ μεγάλη ανάλυση του παιχνιδιού. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ήμασταν απαράδεκτοι. Πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή για την ομάδα και την ιστορία της αρχικά και ύστερα για τον κόσμο της..

Ήμαστε ιδανικοί αυτόχειρες για αυτό που έγινε σήμερα και θα εξηγήσω ακριβώς το γιατί. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών με μια ομάδα που θα βγάλει πάθος και θα στηριχθεί στην αμυντική της οργάνωση και θα προσπαθεί να βγάλει κάτι από τις αντεπιθέσεις.

Αν και το γνωρίζαμε αυτό δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι με τα στοιχεία που πρέπει να έχεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν βγάλαμε καθόλου πάθος και δύναμη σε μονομαχίες αφού εκεί πήγαινε το παιχνίδι. Μπορεί να είχαμε τον έλεγχο αλλά για μένα το πρώτο ημίχρονο ήταν νεκρό για μας. ουσιαστικά δεν κάναμε τίποτα. Στην επανάληψη μπήκαμε στις συνθήκες του αγώνα, βγάλαμε λίγο περισσότερο πάθος, παίξαμε τακτικά λίγο όπως έπρεπε να παίξουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι και σε ένα γήπεδο όπως αυτό. Έτσι καταφέραμε να πετύχουμε το δύσκολο που ήταν να πετύχεις γκολ απέναντι σε μια τέτοια οργανωμένη άμυνα αλλά από εκεί και μετά φερθήκαμε εντελώς ηλίθια και χωρίς τη προσωπικότητα για μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Ενώ φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε καταφέραμε να δεχτούμε δύο γκολ, το ένα από πλάγιο και το ένα από ελεύθερο τερματοφύλακα που έφερε κόρνερ και στο οποίο υπήρχαν αμαρκάριστοι παίκτες. Δε μιλάω για τις δικές μας χαμένες ευκαιρίες και ούτε δίνω βάση σε αυτές. Δίνω μόνο στην αντίδραση που είχαμε σαν ομάδα. Και όταν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε ομάδα για υψηλούς στόχους δεν πρέπει να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα και τέτοιες αντιδράσεις. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι πρέπει να φτύνουμε αίμα. Γιατί θα αντιμετωπίσουμε παιχνίδια όπως το σημερινό, αγωνιστικούς χώρους όπως το σημερινό και πρέπει να καταλάβουμε ότι τα παιχνίδια αυτά θα παρθούν μέσα από προσωπικότητα και από κατάθεση ψυχής και όχι από άλλα τακτικά στοιχεία. Αν δεν το καταλάβουμε τότε έχουμε χάσει τη χρονιά.

Μετά το γκολ έπρεπε να δείξουμε προσωπικότητα που δεν δείξαμε. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να λέμε ότι μείναμε εκτός στόχων αλλά δεν πρέπει να κάνουμε άλλη γκέλα».

 

Γιώργος Παπακώστας (Μακεδονικός):  «Ήμαστε μια καινούρια ομάδα που βγήκε στη κατηγορία και δίνουμε το δικό μας αγώνα για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η καθαρή παραμονή στη κατηγορία. Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μεγάλες ομάδες όπως η Καβάλα, η Δόξα νιώθεις και κάποιο δέος. Οι περισσότεροι παίκτες μου σήμερα έβγαλαν και πάθος και δύναμη και πίστεψαν και σε αυτό βοήθησε και ο αντίπαλος που δεν δικαίωσε το όνομα του.

Από εκεί και μετά είναι σημαντικό το γεγονός ότι εμείς το πιστέψαμε και καταφέραμε με ανατροπή να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει όχι μόνο βαθμολογικά που είναι και η ουσία αλλά και ψυχολογικά για τη συνέχεια.

Η ομάδα πρέπει να αρχίζει να πιστεύει και μετά και από αυτή τη νίκη αλλά και την ισοπαλία της Καρδίας ότι μπορεί να καταφέρει το στόχος της αλλά και μακροπρόθεσμα να καθιερωθεί στη Γ΄ Εθνική που είναι το ζητούμενο. Βέβαια ο άμεσος στόχος είναι η παραμονή και αυτό παλεύουμε.

Θέλω να δώσω συμμετοχή στα παιδιά που το πιστέψανε και το πάλεψαν και να ευχηθώ καλή πορεία στη Καβάλα. Εμείς συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος για να βελτιωθούμε και άλλο.

Ήμασταν αισιόδοξοι από την αρχή για κάτι καλό σήμερα αλλά έπρεπε και αυτό είπα και στα παιδιά να το πιστέψουμε και να παίξουμε με δύναμη και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου να παίξουμε στη κόντρα και από εκεί και πέρα ότι βγει. Αυτό φάνηκε  στο παιχνίδι και το θετικό είναι ότι ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα και στη συνέχεια πήραμε και τη νίκη».

 

Χάρης Παπάς (Καβάλα): «Είναι ένα δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα για μας και ήμασταν απαράδεκτοι αν και λίγο καλύτεροι από το Μακεδονικό. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη και συγχαρητήρια για το Μακεδονικό που το πάλεψε μέχρι το τέλος. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε και να δούμε πως μπορούμε να αλλάξουμε τη κατάσταση. Πρέπει απλά να βελτιώσουμε την απόδοση μας και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Φέτος έχουμε καλύτερο υλικό από πέρσι αλλά και εμπειρία και ελπίζω να ανατρέψουμε τη κατάσταση».

 

Νίκος Χάιτας (Μακεδονικός Φούφα)_: « Είναι μια ιστορική μέρα και μια ιστορική νίκη για το Μακεδονικό Φούφα. Εγώ  είμαι 12 χρόνια παίκτης σε αυτή την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σε αυτόν τον αγώνα. Μπορώ να πω ότι ήμασταν διαβασμένοι σε αυτό το ματς και ειδικά στο πρώτο μέρος δεν δεχθήκαμε και πολλές επιθέσεις αλλά αντίθετα βγήκαμε εμείς απειλητικά μπροστά. Στο 2ο η Καβάλα ανέβασε απόδοση πέτυχε το γκολ αλλά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έβγαλαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα».

img_8728 img_8730

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο